Waarom deze unieke powervrouwen zo succesvol zijn

Deze prachtige ondernemers Vreneli Stadelmaier van SheConsult en Ineke Hurkmans van Jump Movement (zie onderstaande foto), ken en volg ik al jaren. Wat was het een feest om o.a. met hun keynote spreker te zijn op het Empower Women 010 Event. Ieder op z’n eigen manier, uniek en authentiek.

Astrid Mast, Vreneli Stadelmaier en Ineke Hurkmans

Graag zet ik ze in de spotlights omdat deze dames al jaren heel succesvol aan de weg timmeren met een missie die je voelt. Authentiek en dat maakt dat ze zich durven te onderscheiden.

En ze gaan door want die missie die ‘moet’ geleefd worden. Ze zijn heel inventief. Ineke heeft al meer dan 112.000 Jumps gerealiseerd. ‘If we all jump, we will move the world’!

 

Jump Movement

Jump Movement is een eenvoudige en laagdrempelige gespreksmethode die mensen in beweging brengt in de richting van hun eigen of een collectieve ambitie.

Je kunt denken aan beweging in de context van je persoonlijke leven, van organisaties, of van maatschappelijke trajecten.

Zelf begeleidde ik twee keer Jumps tijdens m’n eigen Next Level events. Het gaf zoveel power en een geweldige vibe doordat de deelnemers binnen een half uur 7 stappen doorliepen en tot geweldige inzichten en besluiten kwamen.

Ik zou zeker eens op haar site kijken! https://www.jumpmovement.com

 

F*ck die onzekerheid

Vreneli schreef o.a. het boek F*ck die onzekerheid en toert met haar theater college door het land. Tijdens haar presentatie vertelt ze en passant wat F*ck betekende… Niet wat je in eerste instantie denk. Het is een uitroep van ergernis. 😉

Veel vrouwen, schrijft en vertelt ze, hebben last van het impostor syndrome. En dat is de constante angst om door de mand te vallen. Ze geloven dat ze in vergelijking met anderen tekortschieten. Ze denken dat hun succes is ontstaan door externe factoren in plaats van dat ze zich hun succes toe-eigenen. Het heeft een verlammende werking en staat succes en geluk in de weg. En hoe komen we hier vanaf? 

Als je je herkent hierin dan raad ik je aan haar boek te lezen! https://vreneli-stadelmaier.nl/fck-die-onzekerheid/

Top 3 Succesvol Ondernemen

Als ik terugkijk op de afgelopen 5 jaar kom ik tot een top 3 in succesvol ondernemen.

  1. Doorgaan, altijd ‘gewoon’ doorgaan. Ook al zit je in een dip!  Succesvol ondernemen is namelijk niet een strakke lijn omhoog. Ondernemerschap gaat met pieken en dalen. Zelf ken ik die pieken en dalen maar al te goed. Heerlijk als je piekt, en ook fijn (maar niet leuk) als je daalt 😉 Want het is de weg weer terug naar jezelf, naar bezinning, naar je af vragen zit ik nog op de juiste weg.  Zo startte ik begin 2017 de academy voor image consultants op. Ik had mijn eigen pad doorlopen en zag dat de meeste image consultants worstelden met het ondernemerschap. De kunst om je bedrijf en jezelf serieus te nemen en er ook waarde aan te kunnen geven door prijzen te durven vragen die daarbij passen. Zodat je als ondernemer goed kunt leven van je bedrijf. Het werd een grote flop. Voordat ik de academy startte had ik een groep van 10 ondernemers waarvan er 5 image consultant waren. Dat was geweldig. Toen de academy stond meldde zich geen enkele image consultant meer aan. Na een half jaar verlegde ik m’n focus weer en liet de academy los. Het stroomde direct weer met prachtige ondernemers die verder willen groeien, persoonlijk en met hun bedrijf. Wat een opluchting was dat.
  2. Consequent uitdragen en je kleden naar wat je morgen wilt bereiken. Het is de weg naar jouw ideale klanten toe. Ze gaan je herkennen en willen uiteindelijke door jou geholpen worden. Maar wat eigenlijk nog veel belangrijker is, is het effect van met zorg jezelf kleden. Aandacht dus voor jezelf! Met tevreden zijn over jezelf en heel goed zorgen voor jezelf. Naarmate ik ouder wordt besef ik me steeds meer hoe belangrijk het is om nog beter voor mezelf en m’n lichaam te zorgen. Want hoe meer ik dat doet hoe vitaler ik blijf en dat is het allerbelangrijkste om met plezier en dankbaarheid succesvol te kunnen ondernemen.
  3. Durf je intuïtie te volgen en doe alleen waar je het meest blij van wordt. Waar je hart een sprongetje van maakt. Waar je energie van krijgt. Waar je niet overuit gepraat raakt. Daar zit je passie en daar zit je missie die vaak voortkomt uit je passie! Stop dus met teveel en te vaak met de ratio alles weg te denken. Daar zit niet je creativiteit en het plezier. Ga van de paden af en volg je eigen pad! Dat maakt jou super aantrekkelijk!

Mocht je na het lezen nu denken, allemaal leuk en aardig maar doorpakken in business of in m’n persoonlijke ontwikkeling kan en/of wil ik niet (meer) alleen, dan snap dat ik dat helemaal. Ook ik laat me nog altijd coachen want ieder volgend niveau in business geeft andere vraagstukken.

Daarom bied ik je een vrijblijvend gesprek aan. Mail even naar mij via  info@succestrekjeaan.nl. Dan kijken we samen naar waar jij nu staat en waar je naar verlangt en welke mogelijkheden ik voor jou zie.

PS Elizabeth Heijblom, van heijblomfotografie.nl , heeft de sfeer en vibe van het Empower Women 010 Event geweldig vastgelegd in de bannerfoto.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *