Succes Trek Je Aan ebook 52 GOUDEN inspiratietips

VROUW | STIJL | & HAAR BUSINESS

Zoals je weet plaats ik al jaren iedere week een inspiratiequote. ‘Stof tot nadenken’ krijg ik vaak terug van m’n lieve trouwe volgers. En ‘je inspireert me zo door deze quotes’. Dat is ook precies de reden waarom ik 52 INSPIRATIETIPS voor je heb geschreven en gebundeld.  

Helemaal gericht op ervaren ambitieuze vrouwelijke ondernemers en professionals zoals jij die naar een hoger level willen toewerken in business of loopbaan. Vrouwen die het soms best wel lastig vinden zichtbaar te zijn, impact te hebben, regie te nemen, leiderschap te tonen en het bedrijf en leven te creëren dat bij ze past. 

  

  

Ik wil ook niets liever dan jou in de actiestand zetten en houden voor meer succes in je business. Als ondernemer weet ik namelijk hoe lastig het is om iedere keer weer door te groeien naar een volgend level. Daar is daadkrachtig en lef voor nodig. 

Met heel veel plezier stelde ik 52 inspiratietips voor je samen. De inspiratietips heb ik ingedeeld in 3 prachtige thema’s
VROUW | STIJL | & HAAR BUSINESS   en kun je direct gratis downloaden hieronder. 

  

VROUW

Deze persoonlijke inspiratietips in de categorie VROUW gaan over mijn eigen ervaringen. Persoonlijke ontwikkeling is de sleutel tot verandering. 
Ik deel m’n eigen stappen omdat ze mij gevormd en gebracht hebben waar ik nu sta met m’n bedrijf en in mijn leven. En daar ben ik super dankbaar voor! Maar ik deel ze ook om jou in beweging te brengen! Want verandering begint altijd bij jezelf. En als je die veranderingsprocessen durft aan te gaan en het ook nog eens durft te laten zien dan pluk je daar vanzelfsprekend zakelijk gezien de vruchten van. En dat gun ik jou ook! 

  

STIJL

Jezelf krachtiger profileren, in een stijl die bij je past en waarmee jij je eigen identiteit laat zien. Daar gaat het om! Zo onderscheid je je van de de massa. En met je hoofd boven het maaiveld uitsteken heeft zo z’n voordelen. Je ziet namelijk veel meer. 😉 

Je authenticiteit is zo aantrekkelijk voor een ander. Hoe meer je die vormgeeft hoe fijner jij je voelt en hoe meer je in beeld bent.  En zo haal je het succes naar je toe. In de STIJL categorie deel ik inspiratietips die gaan over performance. 

  

& HAAR BUSINESS

 In deze categorie gaat het over je business en alles wat daarbij komt kijken om succes aan te trekken. Je leiderschap, je regie nemen, je impact maken, je inkomen en je businessresultaten steeds weer gekoppeld aan de invloed van jouw gehele performance. Hoe meer je bewust wordt van de kracht van je eigen presentatie hoe succesvoller je wordt in business. En dat heeft invloed op je omzet, je inkomen, je tijd, je gezondheid en op al je andere doelen en resultaten die je graag wil bereiken. 
 

Het één kan in mijn ogen niet zonder het ander. En wat ik afgelopen jaren heb gezien bij honderden vrouwen die ik begeleidde, is dat succesvol groeien in business en zichtbaarder worden door een krachtige profilering, altijd maar dan ook echt altijd te maken heeft met je persoonlijk verder willen ontwikkelen. En dan niet alleen dat willen maar ook besluiten de verantwoordelijkheid te nemen over jezelf en in de actiemodus gaan. Gaan DOEN. Pas dan haal je duurzaam succes naar je toe. Gefundeerd. Helemaal zoals jij dat wilt en wat bij jou en je bedrijf of baan past. 

  

KRACHT

De KRACHT van deze 3 categorieën samen laten komen is BRILJANT en precies wat ik doe met m’n bedrijf  Succes Trek Je Aan, waarbij ik vrouwen begeleid sky high te gaan. 

Klik hier zodat je direct het e-book ontvangt. 

 Ik wens je heel veel inspiratie en leesplezier en ben heel benieuwd wat je er van vindt. 

Laat je het me weten ? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *