vakantie

Vakantie

Vrijheid en contact & verbinding. Twee superbelangrijke kernwaarden voor mij waar ik mijn leven en mijn bedrijf als fundament op heb gebouwd. Op mijn eigen voorwaarden werken heeft mij inmiddels zoveel moois gebracht waaronder nog veel meer vrijheid.

  

Vrijheid

Dat vrijheidsgevoel ga ik komende maanden nog meer ervaren nu we onze eigen chalet op Ameland hebben waardoor ik regelmatig ook vanaf daar zal werken. Coaching kan namelijk overal!

Maar eerst is het tijd voor afschakelen, mijmeren, reflecteren, bijtanken en genieten! De hele maand augustus ga ik vakantie houden. Heerlijk om met manlief Koop, gezin, familie en vrienden in contact & verbinding te kunnen ZIJN en het leven te vieren. Gewoon omdat het kan!

Practice what you preach.

 

Loslaten

Mijn vakantieperiode betekent ook dat ik in de maand augustus geen wekelijkse blog schrijf, dus geen prikkelende, inspirerende e-mails van mij op vrijdag, zoals je gewend bent.
Om ruimte te maken, me vrij te voelen, doen waar ik zin in heb en plezier te hebben. Even gewoon alles ‘loslaten’ om zo te kunnen ervaren wat er ontstaat, zich wil ontvouwen, zich aandient. In het ritme van de seizoenen of course!

Ik wens jou een heerlijk zomermaand augustus toe en heb het goed met jezelf!
Spreek en zie ik je weer in september!

  

Het moet écht anders na de vakantie

PS En mocht je zelf al lange tijd gevoeld hebben… het moet echt anders na de vakantie. Ik ben niet zichtbaar genoeg, leef en werk helemaal niet volgens mijn eigen kernwaarden waardoor ik altijd energie lek, voel me vaak onzeker over m’n eigen presentatie of weet gewoon even niet waar te beginnen? Schroom dan niet en plan hier vrijblijvend alvast een barista koffie uurtje met mij. Gewoon omdat JIJ het waard bent.

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *