cappuccino

Tijd voor een cappuccino?

Wat heerlijk om je weer te mogen begroeten in het nieuwe jaar!

Het werd bij mij een jaarwisseling waarbij ik op oudejaarsdag samen met dochterlief Silje van die ‘ouderwetse’ appelflappen gebakken heb die je bijna nergens meer kunt kopen. Je kent ze vast nog wel, met een appelschijf van een centimeter waarbij je het klokhuis eruit steekt en die je dan door het beslag heen haalt.

En dan opeten met een heerlijke cappuccino. Het werd smullen!

Zo’n jaarwisseling voelt voor mij als een nieuw begin voor ons allemaal! Met nieuwe rondes, nieuwe kansen. En het hele jaar ligt dan nog zo heerlijk blanco voor me maar ook voor jou!

  

Opladen

Om me weer helemaal op te laden voor het nieuwe jaar, na enerverende dagen als mantelzorger, m’n moeder werd net voor de kerstdagen ziek, vertrok ik met zoonlief Espen naar Antwerpen.

Om de lekkerste cappuccino’s te drinken. Heerlijk uit eten te gaan. Fijne gesprekken te hebben. De stad door te crossen met een e-step. Samen te shoppen in de exclusieve straatjes van Antwerpen en natuurlijk even hardlopen.

Inmiddels heb ik in de studio deze vakantie een prachtige koffiemachine waar ik zelf de lekkerste cappuccino’s mee zet. Ook voor jou!

Ik start weer met de Barista-koffie uurtjes bij mij in de studio.

  

Speciaal voor jou als je in 2022:

  • Je je talenten eindelijk 😉 wilt verzilveren, door eruit te halen wat erin je zit. En zo dit ook als vrouw aan je dochter(s) door te geven, als je die hebt. Geef haar/hun het goede voorbeeld!
  • Je niet meer wilt wachten, want waarop nog?
  • Je niet meer wilt uitstellen, want het is nu het goede moment. Oh?…, ja echt!
  • Je niet meer jezelf kleiner wilt houden. Met al je vakkennis en mega-ervaringen ben JIJ echt die expert. Het vraagt wat spotlights op jouw innerlijke processen maar dan heb je ook wat! En zonder persoonlijke ontwikkeling geen duurzame bedrijfsgroei!
  • De regie over jezelf, je leven en/of je bedrijf wilt nemen. Hoog tijd voor eigen wijze keuzes!

  

Verlangen

Daar sparren we samen over, 1:1, een uur, gratis, wanneer je écht het verlangen hebt verder te willen groeien met je bedrijf. Geen half werk!

Maar ook als je al een tijdje rondloopt met het idee om kennis te maken omdat je wilt dat ik jou een tijdje begeleid. Zodat je aankomend jaar gaat shinen! De regie durft te nemen en zo jouw vorm vindt in het ondernemerschap en daar ook nog eens lekker mee verdient. 

Hier vind je de link naar m’n agenda.

Op jouw persoonlijke groei in 2022!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *