Groep Waanzinnige Shoppingexperience

Tijd maken voor jezelf, een boost voor je bedrijf!

Met supergemotiveerde ondernemers op pad die allemaal investeren in zichzelf.

En waarom?

  • Omdat ze zichzelf gewoon het beste gunnen, geïnspireerd en uitgedaagd willen worden over hun uitstraling als expert en wat zij écht met hun bedrijf willen uitdragen.
  • Omdat ze hun zichtbaarheid willen vergroten.
  • Omdat ze zich daarnaast steeds meer realiseren dat het ondanks alle drukte binnen hun werk essentieel is om te investeren in tijd in jezelf. Om te investeren in veel meer genietmomenten écht voor jezelf.

Mijn motto is; het leven is kort, start direct met genieten. Het zit hem vaak in die geweldig kleine dingen.

Jacqueline en Femke

Als ondernemer mag je ook plezier hebben

Het plezier straalde ervan af. En dat is zo fijn. Want ook als ondernemer mag je namelijk gewoon plezier hebben.

Kijk even mee met interieurarchitect Tiene Laurent die zo ontzettend genoten heeft en een enorme slag heeft gemaakt in het upgraden van haar kledij 😉 (zo noemen ze dat in België). In de video vertelt ze wat de waanzinnige shoppingexperience haar opleverde. Klik hier voor de video.

Petra mailde een dag later…  “Geweldig bedankt voor de heerlijke dagen. Ik heb genoten van de gesprekken, gezelligheid en het heerlijke eten.

Het is echt iedere keer een cadeau voor mezelf zo met elkaar aan de slag te zijn. Het inspireert altijd tot reflectie en weer goed naar jezelf kijken. Elke keer weer een stapje verder zetten in mijn ontwikkeling en wie weet ben ik de volgende keer zo ver dat ik ook voor de camera ga.

Geweldig hoe je samen met je team het voor iedereen een feestje maakt met alle aandacht die jullie ons geven. Nogmaals super bedankt en ik ga gewoon weer aftellen naar het volgende evenement”. 

5e Waanzinnige Shoppingexperience

Op 27 & 28 juni 2019 organiseren we de 5e Waanzinnige Shoppingexperience Antwerpen.

Wil jij erbij zijn? Wacht dan niet te lang en mail naar info@succestrekjeaan.nl.

Van de 6 plaatsen zijn er nu nog 3 beschikbaar.

Wil je liever 1:1 met mij aan het werk? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar bovenstaand mailadres en ik neem contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *