Succes Trek Je Aan ebook 52 GOUDEN inspiratietips

Stylish online of huiselijk gekleed in beeld?

Dat je persoonlijke stijl invloed heeft op het succes in je business is misschien niet eerlijk maar wel de realiteit. Hoe meer werk je maakt van je uiterlijke presentatie, hoe groter je kansen en hoe beter je functioneert en serieus genomen wordt. Maar ook hoe meer zelfverzekerd je jezelf presenteert en laat horen.

Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat je meer verdient of sneller carrièremogelijkheden naar je toehaalt als je meer aandacht besteedt aan je zakelijke outfits.

  

Thuiswerken

Nu we massaal thuiswerken wordt de manier van kleden steeds losser. Casual gaat richting comfi, lees huiselijk. De vraag is of dat slim is? 
Heb je de ambitie om verder te willen groeien met je bedrijf of in je baan dan raad ik je aan om je kledingkeuzes te onderzoeken. Grote kans namelijk dat ook jij steeds minder werk maakt van je presentatie als je thuis online aan het werk bent.

  

E-book

Om de boel weer aan te scherpen schreef ik dit jaar een mooi e-book; 52 Gouden inspiratietips voor succes in je business. Speciaal voor vrouwen die het best wel lastig vinden zichtbaar te zijn, impact te hebben, regie te nemen, leiderschap te tonen en het bedrijf of baan en leven te creëren dat bij ze past. De 52 inspiratietips heb ik ingedeeld in de 3 prachtige thema’s VROUW | STIJL | & HAAR BUSINESS. Download het e-book direct (zie rechter kolom) en ga er lekker mee aan de slag!

  

Succesvol groeien

Het één kan in mijn ogen niet zonder het ander. En wat ik afgelopen jaren heb gezien bij honderden vrouwen die ik begeleidde, is dat succesvol groeien in business of baan en zichtbaarder worden door een krachtige profilering, altijd maar dan ook echt altijd te maken heeft met groei in persoonlijke ontwikkeling. De verantwoordelijkheid durven te nemen over jezelf en in de actiemodus gaan. Gaan DOEN. Pas dan haal je duurzaam succes naar je toe. Gefundeerd. Helemaal zoals jij dat wilt en wat bij jou en je bedrijf of baan past.

  

Regie nemen

En denk jij weleens serieus na over je laten coachen? Misschien vind je het dan wel heel fijn als ik een tijd met je meeloop op jouw eigen pad. En om als een steun in de rug te zijn en als stok achter de deur.

Voel je je aangesproken en aangetrokken? Bel me op (06) 13708867 of mail even naar astrid@succestrekjeaan.nl. Ik luister graag en denk met je mee. 

Op jouw groei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *