stijlbijbel

Is de STIJLbijbel nu een echt fysiek boek of een e-book?

Die vraag kreeg ik afgelopen weken een paar keer.

  

Écht boek

 Ik kan je vertellen dat de stijlbijbel een écht boek is dat op jouw deurmat valt in november als je hem hebt besteld. Een boek met zo’n 200 pagina’s die je heerlijk in je handen kunt houden. Waarbij je de glanzende pagina’s, ik hou van glans zoals je weet :-), voelt en ruikt en kunt genieten van al het mooie loepzuivere beeldmateriaal en de prachtige vormgegeven pagina’s.

Kijk even naar het korte filmpje hieronder waarin je de stijlbijbel al kunt zien. Afgelopen week kreeg ik hem al in handen, dat voelde zooooo speciaal. Puur voor vormgeving. De volgende stap is dat de dtp’er al mijn teksten gaat inladen in het boek en mooie indelingen maakt.

Bijbel des vrouws

Het is dus geen e-book. Het is een fysiek boek. Het is de bijbel des vrouws! Een bijbel die thuishoort op het nachtkastje van iedere ondernemende vrouw die zich ervan bewust is dat het naast het uiterlijk, ook essentieel is om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling zodat je je unieker presenteert en positioneert met je bedrijf of in je baan. En zo verder groeit.

Pre-sale

Nu in de pre-sale, de stijlbijbel van Astrid Mast!

Heb je hem al besteld? Enorm dank daarvoor!

Nog niet besteld? Zou super zijn als je dat vandaag nog doet.

Je ontvangt dan als dank direct een cadeautje van mij: het e-book Communiceren met kleuren (dit is dus wel een e-book). Kun je alvast aan de slag met jezelf bewuster presenteren en positioneren zodat klanten jou helemaal zien en jij ze als een magneet naar je toetrekt.

Op jouw zichtbaarheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *