Sta jij open voor persoonlijke ontwikkeling?

Ik ben eigenlijk heel benieuwd hoe het met je gaat? Heb je de moed nog niet verloren om door te gaan met je bedrijf? En kon je doorwerken of viel het stil bij je? Laat je me het via de mail weten?

In periodes van grote onzekerheid gaan mensen vechten, vluchten of verstarren. Ik ben van het vechten 😉. Ik weiger namelijk om mezelf mee te laten slepen in de angst van die onzekerheid. Bewegen en actie helpt mij hierbij. Het heeft wel een keerzijde.

  

Lemniscaat

Weet je nog van de lemniscaat van vorige week die een voor- en achterkant heeft? Die voorkant, zeg maar de etalage waar ik goed zichtbaar ben, heb ik goed ontwikkeld. Daar zitten mijn voorgrondkwaliteiten die maken dat ik als ondernemer altijd doorga😉. Ik ben een doorzetter, ben daadkrachtig en heb een zelf startend vermogen om opgeladen de dag te beginnen. En ik weet natuurlijk hoe ik me het beste presenteer 😉.

Maar altijd doorgaan is iets wat ik niet volhoud. En daar heb ik flinke lessen in geleerd. Toen ik 23 was zat ik al met een burn-out thuis. Dat was best wel jong. Achteraf gezien ben ik dankbaar dat ik die levensles toen al kreeg.

  

Balans

Die achterkant vraagt dus ook aandacht en door daar bewust bij stil te staan (best wel lastig als vechter)😉 blijf je goed in balans. Het ene moment werk je aan de binnenkant, het andere moment aan de buitenkant, de vorm. Die wisselwerking geeft energie en kracht waardoor je ook groeit in zichtbaarheid. En juist door die wisselwerking gaat het stromen, want als je het alleen op wilskracht doet of op vechten of omdat het moet (van wie dan ook), kan het ook heel zwaar zijn. Juist door naar het geheel te kijken gaat het stromen.

  

Mijn missie

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te begeleiden in hun groei in zichtbaarheid en persoonlijk leiderschap. Zodat ze impact maken, regie nemen over hun eigen leven en zich vrij voelen ook in hun werkzame leven. Hoe neem jij jouw plek in?

Misschien vind jij het wel heel fijn als ik een tijd met je meeloop op jouw eigen pad. En om als een steun in de rug te zijn en als stok achter de deur.

Voel je je aangesproken en aangetrokken? Bel me op (06) 13708867 of mail even naar astrid@succestrekjeaan.nl. Ik luister graag en denk met je mee.

Op jouw zichtbaarheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *