Spot ON! Zij gingen je voor

Zoals je weet startte ik vorig jaar november met het online programma Impact met Outfits. Maar liefst 18 vrouwen deden de eerste ronde mee en gingen de uitdaging aan om hun zichtbaarheid en impact te vergroten.

  

Kruispunt

Een aantal van deze prachtige vakvrouwen staat op een kruispunt. Ze zijn zoekende naar een toekomstbestendig format voor hun bedrijf en willen niet op het operationele niveau blijven hangen. Dat vraagt om lef en groei in hun leiderschap. En zo begonnen ze als eerste met een update in uiterlijke presentatie.

Wat heb ik genoten van deze dames! Tijdens de Q&A webinars zag ik ze groeien. Van onbewust onbekwaam transformeerde ze naar zich bewust bekwaam presenteren in outfits waarin ze zich comfortabel én professioneel voelen. Een aantal voelde zich steviger in hun schoenen staan, pakte meer de regie en kreeg meer zelfvertrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat succes in je business valt of staat met werken aan je persoonlijke ontwikkeling. 

  

Bewust wording

Petra vertelde na afloop van het programma: 

‘Voor mij een programma waarin ik in een aantal weken tijd weer goed bewust ben wat je outfit met je doet, zeker in een tijd waarin we elkaar meer via een scherm zien dan live. Goed om dan een aantal handvatten tot je beschikking te krijgen die je helpen om ook via het scherm te zorgen dat je outfit impact heeft. Top Astrid, een online programma dat ik iedereen aanraad!’

  

Hoe zou het zijn als?

Hoe zou het voor jou zijn als je van al die twijfels over je eigen presentatie verlost bent? Omdat je kennis hebt vergaard over wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt uitdragen met je bedrijf of in je baan. En hebt ontdekt hoe je dat allemaal vertaalt naar je kleding. Waardoor je impact maakt, de regie neemt en verder groeit zowel persoonlijk als zakelijk.

  

Online programma

Inmiddels is er een aantal nieuwe deelnemers gestart en jij kunt daar ook bij zijn!

Je gaat heerlijk online van start in je eigen tempo en je ontvangt wekelijks mail van me. Met 5 modules inclusief werkbladen, video’s, extra e-book, handige checklists en drie exclusieve Q&A zoomsessies met mij en de groep voor al je vragen en sparmomenten.

Als je nu meedoet ontvang je ook nog eens de fantastische  BONUSmodule SPOT-ON inclusief handige checklist. Waar let je op als je online in beeld bent. En hoe kom je online in beeld over, hoe ben je op het scherm te zien? Waar moet je opletten qua camerastand en belichting, ook als je video’s opneemt. En waar let je met je kleding op specifiek gericht op ‘deskTOPS’?

Kijk snel naar het mooie aanbod dat ik je doe, lees nog even alle informatie rustig door en meld je hier direct aan.

Heb je vragen? Schroom niet en bel me gerust op 06-13708867 of mail naar astrid@succestrekjeaan.nl.

Spot ON en op jouw zichtbaarheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *