Spiegel voor ondernemers

Spiegel voor ondernemers

Gaaf artikel deze week in verschillende media! Met dank aan Cor de Graag, schrijver van het managementboek ‘Ondernemers zijn net mensen’.

Samen met ondernemers Sandra en Arko houden we in het artikel de ondernemersspiegel voor.

  

Spiegel

Die spiegel voorhouden is de kern van m’n bedrijf. Heb je al eens ingezoomd op m’n logo? Niet voor niets in de vorm van een spiegel.

Succesvol ondernemen valt of staat met in de spiegel durven kijken en werken aan je zichtbaarheid. Zowel online als live.

Ik weet niet hoe het bij jouw zit maar zelf merk ik dat ik snel ‘afhaak’ op websites waar geen duidelijke foto te vinden is van de ondernemer. Gemiste kans!

Ook zet ik snel vraagtekens in Zoommeetings waar ondernemers hun camera uithouden of een foto hebben geplaatst van zichzelf maar niet live in beeld meedoen?? Het roept direct vraagtekens bij me op.

  

Zichtbaarheid

Met het vergroten van je zichtbaarheid begint je groei in persoonlijk leiderschap. Je bedrijf is je voertuig voor persoonlijke ontwikkeling. En als ondernemer kom je alles maar dan ook alles tegen op je pad, weet ik uit m’n 22 jaar ondernemerservaring. In het boek van Cor staan maar liefst 50 ondernemers die hun ervaringen delen en je inspireren. Je bestelt het hier.

In het artikel deze week gaat het erover dat vrouwen zichzelf zichtbaarder moeten maken. Met name de vrouwen die het verschil kunnen maken en voelen dat ze heel veel potentie in zich hebben, maar zich veel te bescheiden opstellen en zichzelf klein houden.

Show up zodat er veel meer balans komt tussen de vrouwelijke en mannelijke energie.

  

Showing up

Merk je dat je het zelf moeilijk vindt om in die showing-up modus te komen? Omdat je het eng vindt? Onzeker bent over jezelf? Of vindt dat je dan opschept over jezelf ‘kijk mij nou’. Of niet snel tevreden bent omdat je perfectionisme je in de weg zit? Terwijl je wel graag verder wilt groeien?

Dan is m’n nieuwe online programma Impact met Outfits misschien wel iets voor jou!

Stap voor stap neem ik je mee in het vergroten van je zichtbaarheid op een manier die bij jou past! Klik hier en je kunt direct starten.

Zo wordt 2021 voor jou het jaar van ‘ZICHTBAAR & ZIJN’.

Op jouw zichtbaarheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *