Speel jij nog steeds verstoppertje?

Jarenlang heb ik me verstopt. Ik hield er niet van om in de spotlights te staan. Dit is niet wat ik van nature in mij heb. Misschien denk je dit nu niet van mij, maar ik heb veel moeite moeten doen om zichtbaar te worden.

  

Kameleon

Ik kwam uit een gezin waarin ik mij als een kameleon bewoog en mij voortdurend aanpaste naar de situatie. Ik stelde mij onzichtbaar op om zo min mogelijk tot last te zijn van mijn ouders, want die hadden het al zo pittig.

Uit ervaring weet ik dat heel veel vrouwen zich hier min of meer in herkennen. Dat is voor mij de reden geweest om jou te helpen om zichtbaar te worden, leiderschap te nemen en om te gaan staan voor wie jij bent en wat jouw waarde is.

Hoe zou het voor je zijn als je vol zelfvertrouwen je zichtbaarheid vergroot en zo meer impact en invloed creëert? Wat gaat er dan voor jou veranderen?

  

Aanpassen

Klant Renate vertelde tijdens ons eerste gesprek ‘Ik blijf me maar aanpassen aan alles en iedereen. Ik doe mezelf daarmee te kort en ik zou willen dat het anders was. Ik wil niet meer fulltime in de uitvoering en uurtje factuurtje werken maar meer een adviserende rol bij m’n klanten. Ben inmiddels 50 en wil meer voldoening krijgen uit m’n werk. Nu raak ik steeds meer gefrustreerd over dat er niet uitkomt wat er allemaal in me zit aan expertise omdat ik in m’n comfortzone blijf zitten’.

Renate voelde de urgentie, het is nu of nooit, ging aan de slag met uit haar veilige comfortzone durven te komen. Met als doel de expert zijn in haar vakgebied.

We zijn een paar maanden verder in het coachingstraject ‘In the Lead’ en ze heeft inmiddels stappen gezet in het leren nee zeggen en bedankt voor bepaalde opdrachtgevers. Hoe stoer is dat!

  

Shinen

Ik zie haar steeds meer op haar gemak zijn én SHINEN. De coaching doet veel met haar. Haar zelfvertrouwen neemt met de week toe. Omdat ze dichter bij zichzelf leert te blijven, ontdekt ze wat ze het allerliefst doet en hoe ze dat vormgeeft in haar aanbod.

En aan de buitenkant ontdekt ze hoe ze haar deskundigheid én haar vrouw zijn laat zien in een stijl die bij haar persoonlijkheid past. Niet te zakelijk maar zeker ook niet te lief. 😉

En zo groeit ze in haar leiderschap. Meer klanten die echt bij haar passen en meer omzet volgen met gemak daarna.

  

Groeien in business

Groeien in business begint altijd bij persoonlijke ontwikkeling. Jezelf de vrijheid geven en gunnen je verder te ontwikkelen! En van daaruit neem je die kracht mee in relaties met anderen.

Speel jij nog steeds verstoppertje? En wil je daarvan af omdat je je doel wilt behalen? In juni heb ik weer plaats voor 2 individuele coachtrajecten. Eerst gaan we vrijblijvend in gesprek en bekijken we jouw verlangens en of en hoe ik jou daarbij kan begeleiden. Hier vind je alle informatie.

Een e-mail is voldoende met ja, ik wil graag in gesprek. Wat heb je te verliezen? 

Op jouw zichtbaarheid in persoonlijk leiderschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *