schermoutfit

Sloffen uit, schoenen aan!

Hier doe ik het voor! En het was geweldig om te doen, ondanks dat ik fan blijf van live, het eerste Q&A webinar voor de dames die het online programma Impact met Outfits volgen.

Uiteenlopende redenen waarom deze dames meedoen.

  

Redenen

Met al dat thuiswerken; hoe presenteer ik me nu gewoon goed zonder dat het al te praktisch wordt. (Omdat ik aan huis gekluisterd ben, de hond uitlaat, tussendoor wasjes draai…).Hoe vind ik balans tussen me professioneel én happy voelen?

Toen ik 30 was kon ik alle kleding zo uit de rekken trekken. Nu ben ik boven de 50 en wordt het steeds moeilijker een goede pasvorm te vinden.

Hoe krijg ik grip op m’n uiterlijke presentatie? Ik kan het wel steeds buiten de deur zoeken maar daar vind ik het niet. Naar mate ik ouder word, is het tijd meer zelfreflectie toe te passen. Best wel spannend!

In m’n huidige functie zou ik wel meer naar de voorgrond willen. Ben ook een nieuw bedrijf gestart, dus dan ook handig.

En zo ging het nog een tijdje door met vragen. Zo fijn om deze dames verder te begeleiden. Ze ontdekken wat bij ze past, wie ze zijn, waar ze voor staan en wat ze überhaupt willen uitdragen.

Het gemak van online kunnen, ook en juist in deze tijd!

  

Schermoutfit

Afgelopen jaar heb ik nog meer gezien hoe belangrijk het is jezelf ook online op een professionele manier te laten zien. En hoeveel vrouwen dat niet durven, verrast me iedere keer weer. Stemmetjes als ´zie mij nou, of kijk haar dan of het gaat toch om de inhoud´ houdt ze tegen waardoor ze zelfs de camera uithouden of in het donker in beeld zijn zodat alleen het silhouet zichtbaar is. Het zijn gemiste kansen.

Je ‘schermoutfit’ moet kloppen. Ik zeg pantoffels uit en schoenen aan. Het maakt namelijk dat je beter functioneert en presteert, zo bleek uit een onderzoek van een callcenter. Medewerkers moesten uiteindelijk allemaal verplicht netjes in pak gekleed komen, want het prestatieniveau van te cosy geklede medewerkers was beduidend lager.

  

Voor jou!

Ben jij eraan toe je impact en zichtbaarheid te vergroten. En wil je verder groeien?

Doe dan mee met het online programma. In januari start ik met een nieuwe groep.

Zoals je wellicht weet bied ik in de maand december dit online programma aan voor de helft van de prijs. Omdat we in een pittige lock-down zitten en dit misschien wel hét moment is om werk te maken van je presentatie, bied ik het t/m 31 december aan voor slechts 297 euro excl. btw. Need I say more?? Vul bij je bestelling de code CADEAU in zodat je maximaal profiteert van het aanbod.

Een cadeau voor jezelf wat je snel terugverdient (tel de prijskaartjes maar eens op van je miskopen ;).

Kijk snel en meld je aan via https://succestrekjeaan.nl/impact-met-outfits/. Schroom niet en bel me gerust even op als je vragen hebt. Op 06-13708867 of mail naar astrid@succestrekjeaan.nl.

Op jouw zichtbaarheid!

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *