loslaten

Ruimte maken, het is herfst

Terwijl je dit leest, zit ik op mijn geliefde eiland Ameland en is m’n eerste werkweek vanuit ons eigen chalet een feit. Lucky me! Het is een experiment waar ik al lang van droomde. Mijn bedrijf heb ik een paar jaar geleden zo ingericht dat ik in blokken werk waarbij ik 3 weken live met klanten werk vanuit de studio en een week geen live klant-afspraken heb. Ik heb hierdoor ruimte gemaakt voor mezelf, ik ga er goed op. Om vervolgens mijn klanten op de allerbeste manier te kunnen blijven helpen.

  

Loslaten

Op Ameland, het eiland met haar zachte hogere energie, voel ik nog meer die rust en ruimte waardoor mijn eigen energieniveau hoger blijft. Er ontstaat nog meer ruimte voor ontspanning én om zacht te blijven voelen wat bij mij past en wat ik zelf toelaat in mijn leven en in mijn bedrijf. Ideeën stromen, m’n nieuwe 4 seizoenen VIP-traject ben ik aan het oogsten en ik geniet VOLUIT!

En omdat de herfst is aangebroken ben ik naast het oogsten ook aan het loslaten. Wat dient mij niet meer, wat heeft zijn bestemming bereikt en wat kost energie of waar lek ik energie. Daar is Amelos 😉 bijzonder geschikt voor.

  

En dat loslaten gaat ook door in je kledingkast opruimen. Kleding wegdoen die je letterlijk en/of figuurlijk niet meer past. Stijlen in je garderobe opruimen waarin je jezelf niet meer herkent door de groei die je hebt doorgemaakt. Dat geeft ruimte in je kast maar ook in je hoofd. En nodigt uit om aan te vullen met kleding in een stijl waarmee jij je identiteit nog meer laat zien.

Dat ik die ruimte, om bijvoorbeeld te werken op Ameland, mezelf gun is helemaal geen gemakkelijk proces geweest in mij. Opgevoed met de overtuiging dat je HARD moet werken voor je centen.

Toen ik hier afgelopen maandag aan de slag ging, voelde het eerst een beetje als spijbelen en niet als volwaardig werken, lees hard aan het werk moeten. Alsof ik verantwoording af moest leggen aan iemand, aan mezelf dus haha want eigen baas.

Mindset

Ik kon die mindset snel pareren. Ik werk vanuit ontspanning waardoor ik veel dichter bij mezelf kan blijven, nog meer mijn intuïtie kan volgen en zo moeiteloos onderneem. Het voelt zo volledig kloppend dat ik dit kan doen! Maar daarvoor moet je dus wel zelf die ruimte innemen. Een ander regelt het niet voor je. 😉 Waar het denk ik vooral om gaat is of je jezelf het mooiste leven gunt.

Hoe is dat voor jou? Gun jij jezelf ruimte? Ruimte om te groeien. Ruimte om echt zichtbaar te ZIJN en te laten zien, wie je bent. Ruimte om jezelf te ontplooien en verder te kunnen groeien als ondernemer of professional?

  

Barista koffie-uurtje

Omdat ik weet dat het geen gemakkelijk proces is, het vraagt zoveel leiderschap over jezelf, bied ik je heel graag een barista koffie-uurtje aan om samen met je te sparren.

Dan ontdekken we samen waar jouw ingang voor groei zit om jezelf ruimte en het mooiste leven en werk te gunnen.

Afgelopen week organiseerde ik voor een groep vrouwen de Sprankelende Herfst-netwerkeditie. Om stil te staan bij de overgang van zomer naar herfst en de thema’s die daarbij aansluiten.

Zij gunde zichzelf de ruimte om te komen. Om tijd voor zichzelf te maken en om samen te zijn en te verbinden met gelijkgestemden. Wat een krachtig energieveld leverde dat op! Ondertussen shopte we de mooiste brillen. Zo leuk om ieders individuele styling te zien.

Klik hier voor het impressiefilmpje. Voor nu, houd de focus op het oogsten van wat in de zomer allemaal mocht rijpen. Laat los wat jou niet meer dient, wat z’n bestemming heeft bereikt of wat te veel energie kost of lekt.

Voor nu, houd de focus op het oogsten van wat in de zomer allemaal mocht rijpen. Laat los wat jou niet meer dient, wat z’n bestemming heeft bereikt of wat te veel energie kost of lekt.

Klik hier naar mijn agenda, voel die ruimte, neem die ruimte!

Tot snel!

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *