Astrid_Mast_Succes_Trek_Je_Aan

Presenteren vindt ze heerlijk, maar haar eigen uiterlijke presentatie liet te wensen over…

Debby is leidinggevende en wil freelancer worden maar ze vindt het lastig zichzelf neer te zetten. Presenteren vindt ze heerlijk om te doen. En dat kan ze als geen ander.

In haar dagelijkse werk stuurt ze een groot team aan en heeft ze veel overleg met bestuur waarin voornamelijk mannen zitten.

Ze heeft niet zoveel met autoriteit en zo kleedt ze zich ook. En daar is ze onzeker over. Haar eigen presentatie laat te wensen over. Te rommelig, te weinig kleur, te achtergrond vertelt ze. Ze denkt ook iedere keer weer dat ze het verkeerde aan heeft. Debby kiest ervoor om te investeren in een VIPtraject. Zodat ze leert haar presentatie strategisch in te zetten. Geen twijfels meer hebben over haar eigen presentatie geeft rust en vertrouwen. Het beeld gaat kloppen en daarmee trek ze het succes naar zich toe.

  

Uiterlijke presentatie

Dat je uiterlijke presentatie invloed heeft op succes in je business is misschien niet eerlijk maar wel de realiteit. En dat ondervinden veel van m’n klanten die de stoute schoenen hebben aangetrokken. Hoe meer werk je maakt van je uiterlijke presentatie, hoe groter je kansen en hoe beter je functioneert en serieus genomen wordt. Maar ook hoe meer zelfverzekerd je jezelf presenteert en van je laat horen.

Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat je meer verdient of sneller carrièremogelijkheden naar je toehaalt als je meer aandacht besteedt aan je professionelere outfits.

  

Kledingkeuzes

Nu we weer veel thuiswerken wordt de manier van kleden steeds losser. Casual gaat richting comfi, lees huiselijk. De vraag is of dat slim is?  Heb je net zoals Debby de ambitie om verder te willen groeien met je bedrijf of in je baan dan raad ik je aan om je kledingkeuzes te onderzoeken. Grote kans namelijk dat ook jij steeds minder werk maakt van je presentatie als je thuis online aan het werk bent.

  

Groei

Wat ik afgelopen jaren heb gezien bij honderden vrouwen die ik begeleidde, is dat succesvol groeien in business of baan en zichtbaarder worden door een krachtige profilering, altijd maar dan ook echt altijd te maken heeft met groeien in persoonlijke ontwikkeling. De verantwoordelijkheid durven te nemen over jezelf en in de actiemodus gaan. Gaan DOEN. Pas dan haal je duurzaam succes naar je toe. Gefundeerd. Helemaal zoals jij dat wilt en wat bij jou en je bedrijf of baan past.

  

Drive

In oktober heb ik plaats voor 2 individuele VIPdagen. Loop jij al tijden rond met dat onzekere gevoel over je eigen presentatie? En heb je de drive in je om verder te willen groeien maar hou je jezelf constant op de rem? Schroom niet en bel 06-13 70 88 67 of e-mail even naar astrid@succestrekjeaan.nl.

Via deze link vind je alle informatie over de VIPdag Take the Lead.

Op jouw groei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *