POWERVROUW, blijf jezelf ontplooien en trek jezelf niet terug!

Op 8 maart is het internationale Vrouwendag. Een dag om stil te staan bij het VROUW zijn. 
Hoe is dat voor jou. Voel je je helemaal vrouw? Of merk je dat best wel wat vrouwelijkheid hebt ingewisseld. En laat je meer je mannelijke kwaliteiten zien. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. De vraag alleen is hoe voel je je erbij, doe je jezelf niet te kort en laat je je wel helemaal zien zoals je bent. 

Door onze opvoeding hebben wij vaak afgeleerd om onze gevoelige kant te laten zien. Je kwetsbaar mogen opstellen is niet hoe ik groot ben gebracht. Het was altijd, niet zeuren maar doorgaan. En huilen was al helemaal niet de bedoeling. Zo nam ik al jong afscheid van het mogen laten zien van mijn kwetsbare kant. 

  

VROUWzijn

Zelf heb ik geworsteld met het VROUW zijn. De hormonen en de vrouwenzaken die er in de pubertijd bij kwamen kijken, vond ik maar niets. Ik vond m’n borsten te groot en m’n billen te dik. Wat een gedoe allemaal en ik schaamde me er gewoon voor. Jongens hadden het in mijn ogen veel makkelijker. 

Jarenlang  durfde ik m’n ronde vormen niet te omarmen. En waarom niet? In een van m’n eerste uitzendbanen zei een mannelijke collega tegen mij toen ik kwam aanlopen, wat loop jij er rondborstig bij. Ik liep rood aan en wist me geen raad. Je snapt het al,  Ik ging de boel flink verstoppen. Door één zo’n stomme opmerking liet ik me jaren beïnvloeden, ik was 21. Inmiddels ben ik helemaal blij met m’n lichaam en helemaal met m’n decolleté dat ik graag laat zien, op een stijlvolle manier. 😉

Wat blijft er over van je VROUW zijn in een mannenmaatschappij?

Laatst las ik een artikel over vrouwen die zo rond de 50 zijn en het stigma hebben dat ze ‘te oud’ zijn.  Ik heb er geen last van maar schrok er wel van. Van dat stigma moeten we zeker af. Want juist 50-ers willen gezien en gehoord worden en onderdeel uitmaken van de werkende maatschappij.  Zij hebben juist meegebouwd aan deze maatschappij en ze doen ertoe met al hun expertise en hun levenservaringen. 

  

Ondernemen en 50 gepasseerd

Durf te blijven ondernemen en laat jezelf zien ook én juist als je de 50 al gepasseerd bent.  

Blijf jezelf ontplooien en trek je niet terug. Je bent zo waardevol voor de maatschappij. 

Zo’n 20 jaar geleden heb ik m’n vak ervan gemaakt. Om samen met ambitieuze vrouwelijke ondernemers en professionals te werken aan  het vergroten van hun zichtbaarheid voor meer impact, regie over je bedrijf, meer geld, meer voldoening en veel meer plezier. Pas dan heb je de regie over je eigen leven, je bedrijf en je tijd. En dat heeft direct positieve impact op je bedrijfsgroei.

Vanuit m’n visie dat de wereld zit te springen om vrouwelijke leiders. Dat vrouwen veel meer hun vrouwelijkheid omarmen en die laten zien vanuit hun kracht EN kwetsbaarheid. Zodat er veel meer vrouwelijke energie kan stromen en we zo een betere maatschappij creëren.

Hoe meer je groeit in je vrouwelijke leiderschap, hoe makkelijker het ondernemen op jouw eigen manier wordt. Een veranderingstraject wat de nodige uitdagingen in persoonlijke ontwikkeling van je vraagt. 

  

Veranderingstraject

Dat is de reden waarom ik dit jaar gestart ben met persoonlijke coachingstrajecten zodat ik nog veel meer 1:1 kan begeleiden en een steun in de rug kan zijn voor deze vrouwen. Zodat ze hun angsten overwinnen, hun zelfvertrouwen en zichtbaarheid vergroten en gaan shinen! Ik schreef er en nieuw e-book over VROUW | STIJL | & HAAR BUSINESS. De kracht van deze 3 categorieën samen laten komen werkt ijzersterk om sky high te gaan. 
 

Dus POWERVROUW, blijf jezelf ontplooien en trek jezelf niet terug. 
Wil je werken aan het vergroten van jouw zichtbaarheid in persoonlijk leiderschap ? Wil je veel meer je vrouwelijke kracht inzetten in je business of baan?  En zou je graag ondersteuning willen hebben van mij. Laat het me weten. Dan gaan we eerst samen in gesprek.  Mail me op info @succestrekjeaan.nl of bel me op 06-13708867

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *