Empower Women Event I Succes Trek Je Aan

Power!!! Trek vandaag al aan wat je morgen wilt bereiken

15 oktober is ieder jaar weer een bijzondere dag, ik ben die dag namelijk jarig! Ik ga het vieren met meer dan 100 vrouwen en dat is me nog nooit gelukt kan ik je vertellen 😉 Hoezo met 100 vrouwen zul je nu denken!?!

 

Empower Women Event 010

Toen ik een half jaar geleden benaderd werd om een van de keynote sprekers te zijn tijdens het Empower Women Event 010 hoefde ik eigenlijk niet na te denken. Het voelde zo goed. En waarom? Omdat het event helemaal overeenstemt met mijn missie ‘Trek vandaag al aan wat je morgen wilt bereiken’.

 

Stap naar voren

De afgelopen weken begeleidde ik een aantal vrouwen tijdens hun VIPtraject. Ik zag zulke mooie overeenkomsten. Het waren vrouwen met geweldig groeiende bedrijven. Vrouwen die gewend zijn om alles te doen in hun bedrijf. Gewend dus zijn om heel hard achter de schermen te werken maar nu klaar zijn om werkzaamheden te gaan delegeren. Om een stap naar voren te zetten en te groeien in zichtbaarheid. Met een andere manier van kleden omdat de stijl die ze jarenlang droegen niet meer past bij ze, niet meer uitdraagt wie ze zijn en waar ze voor staan.

Klant Irma vertelde later dat haar traject zo’n meerwaarde was en heel bijzonder. Ging ze eerst uit van een fotoshoot met haar vertrouwde leuke ‘jurkjes’. Nu werd het een professioneel bruin pak in stretchstof met een prachtige blouse eronder en een kleurrijke sjaal voor het warme accent. Het was voor haar een hele innerlijke strijd geweest en ze vroeg zich voordurend af ‘Wie wil ik zijn om door te groeien?’

Die innerlijk strijd is de crux! En die wordt helder en lost op.

Een van de andere vrouwen vertelde dat een van haar medewerkers op kantoor haar nieuwe professionele uitstraling indrukwekkend vond. Van expert zijn in haar vakgebied naar directeur zijn van haar bedrijf. Ze voelde zich veel serieuzer genomen.

Dit gebeurt er dus als je als vrouw je bedrijf en jezelf serieus neemt EN geld aan jezelf wilt besteden. Een investering die zich altijd dubbel en dwars terugverdient.

 

Powervrouwen

Op 15 oktober krioelt het in Rotterdam van deze vrouwen. Vrouwen die investeren in zichzelf. Vrouwen die begrijpen dat ze regelmatig qualitytime inplannen voor zichzelf. Vrouwen waarvan jij energie krijgt en geïnspireerd raakt om jouw volgende stap te zetten.

Ben jij die vrouw die alleen nog bij haarzelf het lont aan moet steken om de volgende stap te zetten dan ben jij de droom bezoeker van het Empower Women 010 event op 15 oktober 2019.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar! Dus wacht niet te lang meer!
Klik op de link voor het hele programma en aanmelden. https://www.empowerwomen.nl/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *