ondernemen.. een way of life

Ondernemen.. een way of life

Ondernemen is je ondernemerschap helemaal verweven met wie je bent en wat belangrijk is voor jou. Het is een lifestyle. Je business is een middel om de beste versie van jezelf te worden. Maar ook om vervulling te ervaren en een heerlijk leven te creëren.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan heb ik iets geweldigs voor jou.

Op 26 maart a.s. organiseer ik de 2e businessmeeting op een heel bijzondere locatie!

Je hebt dan direct een primeur. Ik nodig je van Harte uit voor The House of Mart.

Sinds 2020 heeft Mart Visser een eigen Interieurlijn ontworpen en deze designerscollectie kun je op 26 maart a.s. bewonderen naast z’n haute couture, z’n kunst en online conceptstore.

  

Verbinden

Een gezellige businessmeeting om samen te zijn. Om te verbinden. Om te voelen hoe het echt met je gaat. Om de diepte in het gesprek in te gaan. Om te inspireren. ÉN.. Om jou verder te begeleiden in jouw groei naar Next Level. Dat kan zijn in je persoonlijke ontwikkeling, op imagebied of in groei van je business of baan.

  

Way of life

Mart en ik nemen je graag mee in onze way of life. Terwijl jij heerlijk plaats neemt op een Mart design, kun je meteen voelen hoe het zit, interviewt Mart mij over mijn ruim 20-jaar ondernemerschap. We delen samen onze business ervaringen en inzichten om jou te inspireren stappen te zetten naar jouw Next Leven. En als Mart en ik op ‘AAN’ staan, dan is de energie waanzinnig en zit jij op het puntje van een echte ‘designers’stoel.

Daarna is er tijd om al je vragen te stellen en om Mart’s interieurdesign te bekijken. En onder het genot van een heerlijke koffie is er tijd om verder met ons in gesprek te gaan. Natuurlijk is de conceptstore weer open. Zodat je ook nog heerlijk wat designersitems kunt shoppen met deskundig advies.

  

Uitnodiging

Je kunt kiezen uit de ochtend- of middagmeeting, van 10.30 – 12.30 of van 13.30 – 15.30 uur. Geef je direct op met je favoriete tijdstip. Je hoort dan direct of er plaats is. Er zijn namelijk 35 zitplaatsen en vol is vol! En ik zou het bijna vergeten maar deze businessmeeting is GEHEEL GRATIS! Een cadeau voor jou van mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *