inspiratie

Nu snap ik waarom mensen zo op mij reageren

Ik begrijp het nu..

‘dat kleding meer invloed heeft op het gesprek dan ik had verwacht. Ik kan nu wel een aantal dingen vanuit het verleden plaatsen waarin gesprekken niet lekker liepen. Ook het contrast wat voor invloed dit heeft op de kleding. Dit heb ik nooit geweten’.

Het mooiste inzicht?? Dat je niet moet wachten met aandacht aan jezelf besteden. Wij vrouwen zijn zo streng en kritisch op onszelf, maar ook nu kun je je al goed kleden door er tijd en aandacht aan te besteden.

Jouw presentatie en hoe sprankelend je eruit ziet, is alleen nog maar meer een stok achter de deur om weer eens meer aandacht aan mezelf te gaan besteden en het dus ook te gaan doen. Ik heb de laatste jaren veel dingen meegemaakt en zit er nog in, waardoor de aandacht naar mezelf helemaal wegglijdt. Ik eet ongezonder, slaap minder, groei, voel me niet fit, alleen maar bezig mezelf op de rails te houden.

Gisteren hadden we een zakelijk feest i.v.m. een 30-jarig bestaan. Voor de gelegenheid had ik weer Het Pak aangedaan wat we samen hebben geshopt. Het is opvallend hoeveel complimenten ik dan weer krijg over mijn outfit. Leuk hè!

Zo voor de vakantie kreeg ik de afgelopen weken zulke leuke, mooie berichtjes over wat het met je doet als je meer aandacht aan jezelf besteedt. Van vrouwen die programma’s volgen bij me, m’n boek hebben gelezen of een MASTerclass volgde. Hier doe ik het voor, dat snap je!

  

Bezinning

Omdat ik weet dat de zomerperiode een periode is van bezinning en tot de conclusie komen dat iets hoog tijd wordt om te veranderen of te doorbreken, deel ik met liefde deze reacties.

En om jou op weg te helpen, geef ik direct in de eerste week van september drie gratis inspiratie/kennismakingsgesprekken weg tijdens het barista koffie uurtje.

 

Inspiratiesessie

In deze gratis inspiratiesessie vertel ik jou welke kansen en mogelijkheden ik voor je zie door je te presenteren en positioneren in de markt zodat jij overvloed ervaart in tijd, geld en energie.

Daarnaast inspireer, prikkel en voed ik je graag om je verder op weg te helpen en je die vragen te stellen waarmee je het najaar in kunt.

Waarom ik dit aanbied? Ik leef mijn kernwaarden en één daarvan is contact en verbinding. Verbinden… daar draait het o.a. bij mij om in het leven en werk. Daar ga ik van ‘aan’. De energie die dan vrijkomt stroomt rijkelijk en die geef ik met liefde door.

Deze najaars inspiratiesessie is vooral geschikt voor jou als ondernemer of professional als je merkt dat er wat moet gebeuren na je vakantie omdat je zo die drive voelt om verder te groeien maar je

  • je uitgeblust voelt (.. regie pakken en ruimte innemen vind je nog altijd lastig )
  • niet genoeg zichtbaar bent als vakexpert (.. waardoor je er niet uithaalt wat er allemaal voor moois in jou zit)
  • veel te veel vanuit de ratio hebt ondernomen waardoor je ‘energie’ laat weglopen en het hoog tijd is om die oh zo mooie zachte intuïtieve kant van jou ruimte te geven en te laten zien.

  

Najaarsboost

Interessant voor jou? Stuur dan direct even een e-mail. Dan plannen we samen jouw najaarsboost in. En wacht niet te lang want voor de eerste drie heb ik plek.

Je bent ontzettend welkom.

PS1 | De hele maand augustus ga ik er tussenuit om heerlijk te genieten op … je raadt het vast… ons o zo geliefde Ameland. Waar we sinds juni de trotse eigenaars zijn van een eigen chalet. Foto’s volgen later.

PS2 | Zoek je nog een inspiratieboek om deze zomer te lezen of om cadeau te doen? Bestel dan hier De Stijlbijbel. De maand juli neem ik graag de verzendkosten ad 6,75 voor mijn rekening. Vul code ZOMER in en je betaalt dan 37,50 i.p.v. 44,25 euro. Een cadeautje van mij voor jou!

Op jouw stijlvolle groei in business,

2 comments on “Nu snap ik waarom mensen zo op mij reageren

Reply

Dag Astrid

Wat een super aanbod.
Ik ben ontzettend benieuwd
Sinds een paar maanden heb ik geen website meer. Dus daar kan ik niet naar verwijzen.
Groet

    Astrid Mast Post author
    Reply

    Dag Monique, wat leuk dat je even reageert! En wat aanbod betreft.. begrijp ik het goed dat je graag in aanmerking komt voor het Barista koffie uurtje? Dan plannen we die even in! Stijlvolle groet, Astrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *