[NIEUW] Online programma Impact met Outfits

Hier heb ik zo naar toe geleefd en gewerkt! Het gloednieuwe Online Programma ‘IMPACT met OUTFITS’.

Tijdens de dag van de ZZP’er vorige week voelde het voor mij al als een feestje omdat ik dit gloednieuwe online programma Impact met Outfits aanbood tijdens m’n presentatie.

Afgelopen dinsdag introduceerde ik het programma bij de deelnemers van m’n lunchwebinar en ook nu voelde ik weer dat het klopt. Dat de tijd er rijp voor is.

  

Zichtbaarheid

Want wat zie ik veel ondernemers en professionals die worstelen met het vergroten van hun zichtbaarheid en hun impact. ‘Wat trek je aan’ als je online in beeld bent? En hoe kom je überhaupt tot die perfecte outfits die lekker zitten én die passen bij jouw persoonlijkheid en werk waardoor jij gaat stralen! Die al je twijfels laten verdwijnen waardoor jij je op de inhoud kunt richten. Die je ook nog eens fantastisch staan, omdat de stijl, de kleur en het model kloppen.  Outfits die in één oogopslag je kwaliteiten laten zien en die ook nog eens passen bij iedere gelegenheid.

Zichtbaar en in beeld zijn en blijven, op een manier die bij je past, dat is de uitdaging.

Hoe zou het voor je zijn als je van al die twijfels los komt? Omdat je kennis hebt vergaard over wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt uitdragen met je bedrijf of in je baan. En hebt geleerd hoe je dat allemaal vertaalt naar je kleding. Waardoor je impact maakt, de regie neemt en verder groeit zowel persoonlijk als zakelijk.

Je snapt het al, ik heb voor jou dé oplossing. 🙂

  

Impact

Ik ontwikkelde het Impact met Outfits programma voor je. Waarin ik je in 5 weken begeleid. En het is zo gaaf geworden! Ook omdat ik je van A tot Z begeleid in hoe jij tot die perfecte duurzame garderobe creëert. En jij inzicht krijgt in je huidige garderobe en je ‘koop’patronen.

Geen miskopen meer. Basics waarmee je eindeloos kunt combineren. Het levert je daarnaast een boost in zelfvertrouwen en tevredenheid op en veel tijd en geldbesparing.

Met werkbladen, video’s, extra e-book, handige checklists en drie exclusieve Zoomsessies met de groep voor al je vragen en sparmomenten. Op maandag 30 november starten we en ontvang je de eerste module.

Aanbieding

Voor een spectaculaire prijs! Want vandaag bied ik je dit online programma aan voor de helft van het geld. Jouw investering is niet 497 euro excl. btw maar 247 euro excl. btw. Een besparing van maar liefst 250 euro. Need I say more??

Kijk snel en meld je hier aan. Gebruik code STJA voor die geweldige prijs van 247 euro. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet en bel me gerust even op 06-13708867 of mail naar astrid@succestrekjeaan.nl.

Een unieke, eenmalige kans voor die prijs! Omdat het de eerste groep is en ik graag feedback ontvang van je na het programma. Inmiddels hebben zich al 17 vrouwen aangemeld en daar ben ik super dankbaar voor! Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan, ook met jou!

Op jouw zichtbaarheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *