succes

Nee heb je, ja kun je krijgen

Gisteren nam ik weer een aantal filmpjes op voor TikTok.

Dit keer over succes in ondernemerschap en durf te vragen want nee heb je en ja kun je krijgen. Een van de vele vaardigheden in het succesvol ondernemen is om te durven vertrouwen op de verlangens wat je ten diepste wil. Zodat je het bedrijf uitbouwt op jouw manier. Wie wil je bijvoorbeeld het liefste als klant helpen of hoe wil je het allerliefste werken zonder je te beperken omdat anderen vinden dat het anders “hoort”.

Uniek en authentiek en zo ook durven te vragen. Vaak zit er angst voor afwijzing op waardoor je niet doorpakt.

  

Doodeng

Zo vond ik het ooit doodeng om het gesprek met Mart Visser aan te gaan tijdens een van zijn tentoonstellingen. Ik ging er wel bewust heen maar toen ik hem per ongeluk tegen het lijf liep vond ik dat echt doodeng. Omdat we zo gemakkelijk in gesprek raakte en hij mij uiteindelijk aanbood me te helpen als ik iets van hem nodig zou hebben dacht ik Why not!!!!

Toen ik een andere locatie zocht om weer een nieuw event te organiseren belde ik hem op met de vraag of ik dat op zijn magische locatie in Amsterdam mocht doen. De deur ging wijd open en wat was ik opgelucht.

  

Lastig

Merk jij dat je het nog steeds lastig vindt om je eigen ruimte in te nemen en de regie te nemen over wat jij wilt? En voel je dat het hoog tijd wordt om hier stappen in te zetten zodat je met veel meer voldoening en plezier het leven en bedrijf gaat leiden waar jij blij van wordt?

  

Barista koffie-uurtje

Geef je dan nu op voor een barista koffie-uurtje om samen met mij te sparren. Dan ontdekken we samen waar jouw ingang voor groei zit om jezelf ruimte en het mooiste leven en werk te gunnen.

Klik hier naar mijn agenda, voel die ruimte, neem die ruimte!

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *