Mijn aha-moment, een unieke kans voor jou!

Toen er in de conceptstore van Mart Visser aan het eind van het event gretig gepast en geshopt werd, had ik een aha-moment. Over hoe ik klanten nog beter zou kunnen helpen. Ik had het tijdens het event in november ook gezien maar liet het erbij.

Nu viel het me weer op. Ik dacht bij mezelf; ik wil dat al mijn klanten leren hoe ze duurzame aankopen kunnen doen die ze waanzinnig staan. En dat zijn TOPitems waar je jarenlang plezier van hebt omdat alles klopt! Qua kleur, qua contrast, qua stof, qua structuur van stof, qua vorm, qua halslijn, qua lengtes, qua details en qua stijl oftwel de gouden stylingtools.

 

Keuzes maken

Als je exact weet wat bij je past kun je heel snel keuzes maken in wel of niet tot aankoop overgaan. Het scheelt je naast heel veel tijdbesparing ook veel geld. Je staat niet meer vertwijfeld voor je kast en je bent veel zelfverzekerder over je gehele performance.

Vooral kleur is zo belangrijk want die is als eerste zichtbaar. Is bijvoorbeeld een kleur rood nu warm of koel, is ie helder of gedempt en is ie licht of donker. Welke specifieke roodtint past nu bij jou. Dit leer ik mijn klanten o.a. in het jaarprogramma In de Lead.

Wat ik zag tijdens de afgelopen events was dat die kennis er niet voldoende is. Maar de gretigheid wel, je wil NU iets nieuws kopen. Dat maakt dat je concessies doet in kleur, contrast, stof, vorm, lengtes, details of stijl. Dan doe je aankopen waar je even blij mee bent maar die vervolgens in de kast belanden en er niet meer uitkomen.

 

Analyse

Omdat het jaarprogramma niet voor iedereen is weggelegd dacht ik tijdens m’n aha-moment, hoe gaaf zou het zijn als ik voor mijn klanten in een kleinere setting van maximaal 6 personen een clinic over kleur en een clinic over stijl organiseer. Voor iedereen die niet goed in beeld heeft welke stijl en welke kleuren bij haar passen. Voor vrouwen die niet van winkelen houden omdat ze niet weten waar ze moeten beginnen met zoeken. Maar ook voor de dames die al eens een kleurenanalyse hebben gedaan. Ik spreek regelmatig vrouwen, ook tijdens het event, die via de 4-seizoenen ‘verkeerd’ zijn geanalyseerd. Zelf werk ik met een systeem van 78 kleurkaarten waardoor ik zeer nauwkeurig kan adviseren. De 4-seizoenen is helaas een te beperkt systeem.

 

Spijkers met koppen

Meteen maar spijkers met koppen slaan voor degene die zeggen JAAAA fantastisch Astrid, ik wil!

Donderdag 16 mei
Clinic Kleur je Succes van 09.30 uur – 12.30 uur
Clinic Stijl je Succes van 14.00 – 17.00 uur

En ik maak het superinteressant voor je als je voor beide clinics kiest zodat je in slechts 1 dag alle kennis vergaart over jouw kleur en stijl en alle andere goudenstylingtools en je de komende jaren je ‘succes trek je aan’ garderobe zelf verder kunt opbouwen. Zichtbaar, onderscheidend en uniek!

Jouw investering per clinic is 497 euro excl. btw.
Kies je voor beiden dan is je investering slechts 797 euro excl. btw. en bespaar je 197 euro! 

Neem je beide clinics af dan ontvang je ook nog eens 2 geweldige bonussen van mij. Namelijk een heerlijke lunch bij een geweldige brasserie én het online programma ‘Direct Impact met Krachtige Outfits’ t.w.v. 497 euro!

 

Wat zeg je ervan? Doen?

Geef je dan direct op via deze link. Dan neem ik contact met je op.
Ik heb slechts 6 plaatsen per clinic beschikbaar.

Een unieke kans die ik je aanbied. Zou super zijn als je meedoet!

 

PS Wil je liever meedoen aan een langer programma dan kan dat natuurlijk ook.
Op 9 en 10 mei start de nieuwe jaargroep ‘In de Lead’ met een live 2-daagse.

Om succesvol ondernemerschap te leren én om jezelf daarbij onderscheidend en zichtbaar te  positioneren, helemaal passend bij jou en je bedrijf, is een transformatie nodig.

Het jaarprogramma, biedt daarvoor alle exclusieve begeleiding, coaching en ondersteuning van mij die nodig is. Zodat ook jij je ideale bedrijf creëert helemaal op eigen voorwaarden. Met klanten waar jij het allerliefst meewerkt. In uren die je halveert in plaats van nog harder werken. Terwijl je omzet toeneemt en je steeds meer rust ervaart én tijd hebt voor je gezin & gezondheid.

Je kunt je nu aanmelden voor een gesprek hierover via info@succestrekjeaan.nl.

Ik bied je tot en met 24 april a.s. een aantrekkelijk event-aanbod ook al was je niet bij het event. Geef je dus snel op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *