zichtbaar

Meer zichtbaar door upgraden outfits

De lente hangt in de lucht! De natuur ontwaakt. De eerste kleuren van bloesem en bloembollen worden zichtbaar. Hoog tijd om jezelf ook weer zichtbaar te presenteren en positioneren.

Hoe meer je dat zichtbaar worden in het ritme van de natuur doet, hoe moeiteloos het gaat en hoe minder energie dit je kost.

Ik leef en onderneem met de seizoenen. Ben daar heel gevoelig voor en merk dat ik zin heb om weer meer uit te pakken met kleur. Het past zo bij de fase waarin ik nu zit.

  

Controle

Want… vanochtend ben ik bij m’n arts op controle voor m’n voeten. Zoals je weet ben ik acht weken geleden geopereerd aan mijn voeten. Het was winter, tijd om wat meer naar binnen te keren. En dat heb ik kunnen doen omdat ik tot stilstand werd gezet. Dat was niet altijd even makkelijk want ik was de eerste twee weken zo afhankelijk.

De timing voor opereren in de winter was achteraf gezien perfect. Ben zo blij dat ik het achter de rug heb. Dat de gipsspalkjes af mogen, de orthopedische sandalen aan de wilgen kunnen en ik weer leuke schoenen aankan. Pff wat een opluchting voor iemand zoals ik, die zo van de styling is en als kernwaarden mooi heeft! Haha. Kijk even naar het korte filmpje en zie hoe ik erbij liep.

  

Energie

Je begrijpt het al, ik sta te popelen om weer meer te bewegen en weer voluit te gaan met m’n bedrijf.

Kleur geeft daarbij extra energie. Het helpt je om meer naar voren te bewegen zodat je als ondernemer zichtbaar bent voor jouw klanten. Hoe efficiënt en simpel om kleur daarom voor je te laten werken! Maar dan natuurlijk wel met de goede kleuren die passen bij de ondertoon van je huid! En niet klakkeloos kleuren kiezen die in de mode zijn.

Inmiddels hangen de (online)winkels vol met pastelkleuren in veel warme tinten. Die laat ik aan mij voorbijgaan want ze maken me flets en ouder omdat rimpels dieper worden. Ik heb net zoals 70% van de Nederlanders een koele ondertoon in mijn huid. Grote kans dat koelere kleuren jou ook fantastisch staan en je er 10 jaar jonger uit laten zien. Hoe fijn is dat!

Wil jij ook niets liever dan jezelf op een onnavolgbare manier krachtig presenteren in outfits waarin je je ook nog eens supercomfortabel voelt? Het is gewoon mogelijk!

  

Impact met Outfits

Lastig voor jou?

Doe dan mee met het online programma Impact met Outfits en ga de uitdaging aan zodat je inzicht krijgt in je bewust en duurzaam kleden. Je ontdekt hoe je een garderobe opbouwt met TOPitems die jaren voor jou gaan werken en die je ook geweldig staan. Het maakt je magnetisch waardoor je met gemak meer klanten, omzet en kansen naar je toehaalt.

KLIK HIER en doe mee.

Tot en met 21 februari geldt een prachtig aanbod en ontvang je van mij een heel mooi cadeau voor een ijzersterke positionering!

Ik zeg doen! Ik wacht op je.

PS tot 1 maart kun je je aanmelden. Daarna sluiten de deuren weer en kom je op de wachtlijst voor deelname in het najaar. It’s up to you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *