retreat

De magische plek op Ameland, ga mee op retreat!

Onlangs werd ik door Persbureau Ameland geïnterviewd. Ze zochten mensen die verliefd waren geworden op Ameland… Daar kon ik wel iets over vertellen haha. Mijn liefde voor Ameland… waar zal ik beginnen??

  

Ameland

Op Ameland, het relaxte eiland met haar zachtere, hogere energie, voel ik altijd meer rust en ruimte ontstaan in mezelf, waardoor ik iedere keer weer geïnspireerd wordt, veel intuïtiever ben gaan leven en werken en geweldige ideeën blijven stromen. In de vertraging zit altijd weer de versnelling en dat heeft mij al zoveel gebracht! Ondertussen is Ameland m’n tweede thuis geworden.

retreat

Zie hier het hele interview.

Winter experience retreat

Tatterata… Nu snap je vast ook waarom ik van 25 t/m 27 januari 2024 de eerste unieke winter experience retreat op … jawel… Ameland organiseer. 🙃

Na jaren Antwerpen (de waanzinnige shoppingexperience) en vorig jaar een Italië retreat georganiseerd te hebben, kriebelt het om je te ontvangen op ‘mijn’ Ameland.

Speciaal voor vrouwen zoals jij die van tijd tot tijd de rust en ruimte zo nodig hebben om uit het hoofd te komen en weer te verbinden met je hartsverlangen. Jezelf dit gunnen omdat je het waard bent. Goed zorgen begint bij goed zorgen voor jezelf. Om te ZIJN met een groepje krachtige vrouwen. Om weer te landen en op te laden. Om bij je verlangens te komen die maar niet boven water zichtbaar worden. Om geïnspireerd te raken en zo vol energie weer verder te kunnen.

Je verblijft in een prachtig hotel in Nes met maximaal 8 vrouwen.

  

Voor reflectie en een diepe duik, het is tenslotte dan wintertijd. (Je mag de zee in, maar zit niet in het programma haha). Aan de slag met (oude) patronen in jezelf, in je werk/business en/of in je uiterlijke presentatie. Welke stappen ga je zetten, welke keuzes ga je maken en welke zaadjes ga je planten?

Laat je raken door de natuur op Ameland, ik neem je mee naar een magische plek waar de energie heel hoog is. Ik gids je naar de prachtigste plekken op Ameland en ondertussen ga jij voelen wat Ameland, de energie, de natuur, het ZIJN hier voor en met je doet.

Je ontmoet vrouwen die durven te vertragen, willen sparren, willen delen, zich verder willen ontwikkelen en groeien, én willen shoppen.

De combinatie met seizoenshoppen, jaaa dat gaan we op vrijdagmiddag ook echt doen, maakt deze experience helemaal af! Want jouw groei van binnen, gaan we stylen en vormgeven in je uiterlijke presentatie.

Pak die kans

Ik kan niet wachten om jou te verwelkomen op Ameland. Ik heb acht kamers gereserveerd. Inmiddels hebben vier dames een optie, dus er zijn nog vier plekjes vrij. Wil je dat ik ook een kamer voor jou reserveer? Laat het me dan direct even weten. Laat je gegevens hier achter, dan neem ik contact met je op en kun je aan de hand van je vragen besluiten of je meegaat.

Je bent zooooo welkom!

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *