Maar Astrid waarom draag jij bruine laarsjes onder een zwarte broek?

Het leven is er om te vieren, ook nu mijn vader nog maar kort geleden is overleden.

Daarom besloot ik vorige week m’n verjaardag toch vandaag te willen vieren. Eerst langs het graf van m’n vader en daarna met manlief naar m’n moeder voor koffie & taart.

Vanmiddag zit ik in een sloepje met vriendinnen, lunchen we samen, toosten we op het leven en zingen we uit volle borst mee met muziek van de Dolly Dots!
De dresscode is ‘authentiek’ haha. Met voor mij misschien wel m’n bruine laarsjes en zwarte broek.

Maar Astrid waarom draag jij bruine laarsjes onder een zwarte broek? Die vraag kreeg ik onlangs op een vrouwennetwerk waar ik een presentatie gaf over ‘Draag vandaag uit wat je morgen wilt bereiken. Met die voor jou ook misschien ‘ongebruikelijke’ combinatie laat ik juist m’n warmere, sociale kant zien. Die ontbreekt voor mij teveel als ik voor een zwart laarsje ga in deze combinatie. Ook al is m’n jasje groen dan ‘moet’ er nog wat warmte toegevoegd worden zodat ik voel dat m’n outfit helemaal klopt met wie ik van binnen ben.

  

Wie jarig is trakteert

Omdat ik je op mijn verjaardag wil trakteren heb ik speciaal vandaag voor jou het online programma Impact met Outfits superfeestelijk geprijsd. Een programma waarin je ontdekt hoe je meer impact en invloed creëert met outfits op een manier die bij jouw stijl past waardoor je met veel meer vertrouwen de leukste klanten aantrekt.

Met als extra cadeau… Let op… een bezoek in december aan de showroom van Mart Visser! Ik kijk er nu al naar uit 😉

En waarom bied ik jou dit feestelijk aan?

  

Lastig

Ik merk bij iedere presentatie of netwerkgelegenheid dat vrouwen het lastig vinden zich te presenteren en kleden op een manier die bij ze past.

Ik zie dat vrouwen o.a. heel veel voor zwart/wit combinaties kiezen die niet passen bij de tint van hun huid en haar. En dat zorgt voor een hardere, wat minder toegankelijke uitstraling. Én je verdwijnt ook nog eens in zo’n outfit omdat er geen harmonie is tussen je gezicht en de kleding. Terwijl je je hier helemaal niet bewust van bent en juist zichtbaarder wilt zijn als ondernemer. Bijkomstigheid is dat je ouder wordt geschat en dat wil je toch niet? Ik in ieder geval niet met m’n 54 lentes 😉

  

Reacties

Een paar reacties van dames die deze week gestart zijn met het online programma:

  • Ik vind het zo interessant! Ben heel benieuwd naar het complete programma. Heb er erg veel zin in. Moest vanmorgen bij het aankleden ook direct schakelen, nog meer nadenken over wat ik aantrok. Haha!
  • Oh mag dat ook; bruine laarsjes met een zwarte broek combineren! Ga ik meteen doen, past ook veel beter bij mij.
  • Zelf zou ik altijd voor zwarte laarsjes gaan bij een zwarte broek. Nu snap ik waarom jij die combinatie doet.

  

Feestelijk aanbod

Daarom doe ik je vandaag dit feestelijke aanbod! Het online programma Impact met Outfits is slechts 197 euro excl. btw. De normale prijs is 997 euro!

Ja, ik doe mee, ik wil er geweldig uitzien en meer zelfvertrouwen. Ik meld me aan: https://succestrekjeaan.nl/impact-met-outfits/.

Voor die geweldige prijs van slechts 197 euro! Het feestelijke aanbod is t/m vannacht 23.59 uur geldig met code POWERVROUW. Meld je aan via https://succestrekjeaan.nl/impact-met-outfits/.

Super als je meedoet!

Op jouw zichtbaarheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *