Lancering

Wat een feest was het!

Wat een feest was het afgelopen vrijdag. De lancering van m’n boek, De Stijlbijbel. Met 75 genodigden werd het een waanzinnige en onvergetelijke middag!

Eindelijk was daar hét moment dat De Stijlbijbel de wereld in ging! 

Droom

Samen met Eva Brouwer en Mart Visser werd een droom werkelijkheid! Een eigen boek waarmee ik nog veel meer ambitieuze vrouwen kan bereiken om te groeien in persoonlijk leiderschap, dat aan de buitenkant te laten zien en zo het beste uit jezelf weten te halen.

Daar word ik in en in gelukkig van en mijn klanten ook! Want volledig je potentieel leven, je ruimte daarbij innemen en zo verder groeien naar een hoger level geeft zoveel flow en energie!

  

Eerste reacties

Inmiddels komen de eerste reacties binnen.

Ik ben gisteren in je prachtige boek begonnen en het feest is begonnen hoor… wauw zo mooi. To much om te typen, maar de beweging is ingezet en wat leest het heerlijk, heb de oefeningen ook gedaan, echt heel verhelderend. Zo bijzonder om allemaal te lezen… ga vanmiddag hopelijk weer verder smullen!!!

Je boek is zo prachtig! Alleen al die vormgeving!!!

Wat een mooi boek, Dé Stijlbijbel!

Het boek ligt naast m’n laptop, iedere keer lees ik er een stukje in.

Echt in alles zie ik jouw branding en signature. Je bent een topondernemer! Prachtig boek met heel lief een persoonlijke tip naar mij. Die neem ik ter harte, gefeliciteerd met deze mijlpaal en ik kom graag eens langs voor een baristo.’ 

Mocht je De Stijlbijbel al in je bezit hebben dan ben ik ook heel benieuwd wat jij ervan vindt. Mail je me even een eerste reactie?

  

De Stijlbijbel

Nog niet besteld? Dan nodig ik je van harte uit dat te doen. Superinteressant voor jezelf maar ook een prachtig boek om cadeau te geven in de feestelijke decembermaand. Te bestellen via mijn site: Nog niet besteld? Dan nodig ik je van harte uit dat te doen. Superinteressant voor jezelf maar ook een prachtig boek om cadeau te geven in de feestelijke decembermaand. Te bestellen via mijn site: https://succestrekjeaan.nl/boek-de-stijlbijbel/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *