Is dit iets voor jou?

Onderzoek wees vorig jaar uit dat vrouwelijke ondernemers het meest worstelen met hun zichtbaarheid. Waarschijnlijk herken je dit en zou je niets liever willen dan serieus genomen worden en je impact vergroten omdat je zo’n geweldige vakvrouw bent die écht het verschil maakt.

Heel frustrerend is het dan als je niet opgemerkt wordt als vakvrouw omdat je te bescheiden en te onopvallend blijft. Want je denkt het gaat toch om de inhoud! Maar wat nu te doen als je wel gezien en gehoord wilt worden. En op zoek bent naar voldoening in je werk zodat je het meest uit jezelf haalt en daar plezier aan beleeft.

  

Comfortabel

Het begint met jezelf comfortabel voelen in een STIJL die bij je past zodat de vraag ‘Wat trek je aan’ als je online in beeld komt geen issue meer voor je is. Outfits die lekker zitten én die passen bij jouw persoonlijkheid én je professionaliteit uitdragen waardoor jij gaat stralen! Die al je twijfels laten verdwijnen waardoor jij je op de inhoud richt. Die je ook nog eens fantastisch staan, omdat de stijl, de kleur, het model en de vorm kloppen. Outfits die in één oogopslag je kwaliteiten laten zien en die ook nog eens passen bij iedere gelegenheid.

  

Goede voornemens?

Is een van je goede voornemens het vergroten van je zichtbaarheid en in beeld blijven in 2021? Zodat je eenvoudig verder groeit in je persoonlijke leiderschap op een manier die bij je past?

Stel… je hebt geen twijfels en getob meer over je eigen presentatie en durft op een makkelijke en ongedwongen manier jezelf écht te laten zien? Omdat je kennis hebt vergaard over wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt uitdragen met je bedrijf of in je baan. En hebt ontdekt hoe je dat allemaal vertaalt naar je kleding. Waardoor je impact maakt, de regie neemt en verder groeit zowel persoonlijk als zakelijk.

Hoe zou het voor je zijn als je van al die twijfels verlost bent?

  

Online programma

Afgelopen jaar introduceerde ik m’n online programma Impact met Outfits. Inmiddels volgen er maar liefst 18 vrouwen dit programma. Vrouwelijke ondernemers en professionals allemaal met dezelfde wens. Ik vind het geweldig te zien hoe ze groeien in het proces van hun zichtbaarheid en impact vergroten omdat ze zich steeds zelfverzekerder voelen.

Dit is hét moment om te werken aan je online zichtbaarheid want stil zitten en afwachten als ondernemer is volgens mij geen optie. 😉

In januari start ik met een nieuwe groep, waarin ik je in 5 weken stap voor stap begeleid in hoe jij die perfecte duurzame garderobe creëert voor iedere gelegenheid. Je ontdekt in je huidige garderobe je miskopen en welke basics, waarmee je eindeloos combineert, niet mogen ontbreken. Het programma levert je daarnaast een boost aan zelfvertrouwen en tevredenheid op met veel tijd- en geldbesparing.

Je gaat heerlijk online van start in je eigen tempo en je ontvangt wekelijks mail van me. Met 5 modules inclusief werkbladen, video’s, extra e-book, handige checklists en drie exclusieve Q&A Zoomsessies met mij en de groep voor al je vragen en sparmomenten.

Als je in januari meedoet dan heb ik een fantastische BONUSmodule ‘SPOT-ON’ voor je klaar staan inclusief handige checklist. Waar let je op als je online in beeld bent. En hoe kom je online in beeld over, hoe ben je op het scherm te zien? Waar moet je opletten qua camerastand en belichting, ook als je video’s opneemt. En waar let je met je kleding op specifiek gericht op ‘scherm’outfits.

Kijk snel naar het mooie aanbod dat ik je doe, lees nog even alle informatie rustig door en meld je aan via https://succestrekjeaan.nl/impact-met-outfits/.

Heb je vragen? Schroom niet en bel me gerust even op 06-13708867 of mail naar astrid@succestrekjeaan.nl.

Spot On en op jouw zichtbaarheid in 2021!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *