kruispunt

Is dit het nou?

Geeft m’n baan of bedrijf me echt vervulling? Is dit het nou? Wat wil ik zelf? Best wel lastige vragen waar je niet zo een twee drie een antwoord op hebt.

De afgelopen maanden sprak ik regelmatig vrouwen die op een kruispunt in hun werkzame leven staan.

Zeker in deze tijd blijft het een uitdagende periode om keuzes te maken. En toch biedt de lockdown ons naast uitdagingen gelukkig ook kansen. Nu de buitenwereld door de lockdown minder van je vraagt en veel minder trekt, ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei, waar je anders vaak aan voorbijgaat. En jouw succes valt of staat met groei in persoonlijke ontwikkeling. Naar binnen keren werkt heel goed, zeker in deze tijd van het jaar. De natuur geeft het voorbeeld. 😉 De periode tot eind februari is bij uitstek geschikt om ‘innerlijk werk’ te doen!

  

Worsteling

Pauline worstelde een jaar geleden met vragen als ‘Is dit het nu’? En vertelt: 

‘Een paar jaar geleden heb ik m’n baan opgezegd en startte ik m’n bedrijf als Virtueel Professional.

Al snel kwam ik erachter dat ik vooral heel hard aan het werk was in m’n bedrijf. Werken ‘aan’ m’n bedrijf zat er niet in waardoor ik meer dan fulltime operationeel aan het werk was. En dat was niet wat ik voor ogen had toen ik als ondernemer startte. Ik wilde namelijk meer tijd en ruimte voor mezelf en m’n familie. En werken met klanten waar ik voldoening van krijg. Meedenken in marketing met ondernemers om hun bedrijf naar een volgend level te helpen. Het kwam er allemaal niet van. En dat viel me zo tegen van mezelf’.

  

Coachingstraject

Pauline wilde niet meer alleen ‘aanmodderen’ en koos voor het coachingstraject ‘In the Lead’. Inmiddels is ze een jaar verder en dit bracht het haar:

‘Het traject heeft ervoor gezorgd dat ik steviger in mijn schoenen sta door meer te vertrouwen op mijn intuïtie. Hierdoor heeft mijn zelfvertrouwen een boost gekregen en houd ik beter de regie, durf ik meer zichtbaarder te worden én zorg ik nu beter voor mezelf.

Ik voel mij nu veel meer ondernemer: ik heb ‘echt’ wat te bieden en hoef niet meer van mezelf opleidingen te blijven volgen (alleen die ik leuk vind om bij te blijven)’.

  

Kruispunt

Sta je ook op een kruispunt? Wil je je bedrijf of baan echt succesvol verder uitbouwen op jouw voorwaarden en merk je dat je er zelf niet echt uitkomt?

Mail dan direct even naar info@succestrekjeaan.nl dan gaan we samen in gesprek en bekijken we wat jouw wensen zijn en of ik je verder kan begeleiden hierbij. In maart heb ik weer plek voor 1 individueel (business)coachingstraject.

Op jouw bedrijf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *