Investeren is de weg naar vrijheid?!

Voor mij is investeren in de weg naar vrijheid investeren in ondernemerschap en de zichtbaarheid die daarvoor nodig is.

Jarenlang dacht ik dat ik het beste kon investeren in vakkennis om meer klanten te krijgen. Steeds bijscholingscursussen, opleidingen en workshops volgen waarbij ik dacht, als ik dat diploma heb krijg ik vast meer klanten.

 

Tegendeel

Het tegendeel was waar.
Ik werd een geweldige expert in professionele performance. Alleen de groei in impact en omzet bleef uit. En daar raakte ik door gefrustreerd en het bracht me ook steeds aan het twijfelen. Was ik wel goed genoeg en zitten anderen wel op mij te wachten? En zo maakte ik steeds m’n eigen verhaal en dat maakte me onzeker.

 

De enorme groei in impact en omzet kwam wél toen ik ging investeren in ondernemerschap! 


Want daar had ik geen kaas van gegeten.
Er ging een wereld voor me open. 

Wat veranderde er?

  1. Ik leerde me te focussen. Niet meer van alles aan pakken in de hoop dat daardoor m’n doorbraak zou komen😉.
  2. Ik stopte met me te laten belemmeren door m’n beperkende gedachtes die allemaal te herleiden waren naar m’n diepste angsten.
  3. Ik ging geld de aandacht geven die het verdient. In plaats van geld onbelangrijk vinden terwijl ik geldstress had.
  4. Ik maakte keuzes; stopte met uitstellen en piekeren en kwam in zo’n heerlijke flow. Omdat ik ging DOEN i.p.v. blijven denken; lees dagelijks uren piekeren over hoe ik tot een doorbraak zou kunnen komen. 
  5. Ik maakte me zichtbaar en kwam met m’n hoofd boven het maaiveld. Ging me als een expert kleden en was niet meer bang om overdressed te zijn. 

 

Investeren

Investeren in de weg naar vrijheid is de sleutel naar het succes en is eigenlijk onbetaalbaar als ik terugkijk op m’n eerste grote investering (10K) Heel veel geld, en snel terugverdient.

Het is en blijft als ondernemer een constante reis in groeien in je persoonlijke ontwikkeling waarbij je steeds een volgend level bereikt in business & performance.

Nu werk ik maximaal 32 uur per week. Heb een geweldig team om me heen gebouwd waardoor ik makkelijk meer op reis kan met m’n gezin, vriendinnen of alleen. Heb zo’n ontzettende voldoening in de impact van de transformaties die ik teweegbreng bij m’n klanten. Ook zij hebben geïnvesteerd in de weg naar vrijheid en die weg is lifechanging! 

 

En jij?

Hoe tevreden ben jij met je impact en omzet?
Geef jezelf eens een cijfer hiervoor in een schaal van 1 op 10.  Lager dan een 7?

Dan ben ik nieuwsgierig naar je volgende cijfer.
Hoe groot is je verlangen om meer impact en omzet te maken? Geef jezelf ook hier een cijfer voor in een schaal van 1 op 10. Hoger dan een 7?

Dan is dit je kans voor de weg naar vrijheid!

Wil je het alleen doen of dat ik je help?

Als je samen wilt, laten we bellen. Bekijken we samen wat jij nodig hebt voor je doorbraak.
Mail even naar info@succestrekjeaan.nl voor een belafspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *