In the Lead?!

Vind je het lastig om zichtbaar te zijn maar ben je wel het visitiekaartje van je bedrijf?

Grote kans dat je niet alles eruit haalt wat er in je zit. Jezelf zichtbaarder presenteren vraagt groei in persoonlijk leiderschap. Maar dan wel helemaal op een manier die bij jou past in een kledingstijl waar je je superprettig in voelt.

Ondernemerschap vraagt om leiderschap. Leiderschap die ervoor zorgt dat jij je bedrijf verder uitbouwt. Op jouw manier. Daar word je namelijk het aller gelukkigst van als je het bedrijf om je heen bouwt dat bij jou past.😃

  

LEIDERSCHAP

Ik heb dat ook moeten leren, met behulp van een goede coach. Want het vraagt nogal wat moed om te willen veranderen en te gaan staan voor je bedrijf. Hoe meer je leiderschap toont hoe zichtbaarder je ook wordt en hoe meer verantwoordelijkheid je durft te dragen.

  

Groeipijn

Ondertussen wordt je tijdens zo’n groeiproces aan alle kanten uitgedaagd. Je verlaat namelijk regelmatig je comfortzone. Dan is het fijn om terug te kunnen vallen op een goede coach. Die jou aanmoedigt als het even tegenzit. Weer stretcht als het allemaal wat te gemakkelijk loopt. Zodat je doorgaat met jouw proces en je groei in leiderschap.

Groei in leiderschap was voor mij een grote uitdaging. Ik heb gemerkt dat hoe meer je duidelijkheid creëert voor je klanten (lees stopt met pleasen) hoe makkelijker en fijner ze het vinden om met jou te werken. Met als resultaat dat ze naar het volgende level groeien.

  

Dress up

Die duidelijkheid geven, zit hem ook in jezelf presenteren in outfits die passen bij jouw kwaliteiten, je stijl en je lichaam. Laten zien wie je bent. Zodat het beeld klopt en uitdraagt waar jij voor staat met je bedrijf.

  

Uitnodiging

Hoe is dat voor jou?

Ben je toe aan een volgende groeistap/ sprong zodat je na de zomer kunt knallen? En wil je werken aan je zichtbaarheid en groei in persoonlijk leiderschap? 
Laten we deze zomer dan in gesprek gaan. Mail gerust even naar info@succestrekjeaan.nl. Dan bekijken we samen welke groeistap jij nu al kunt zetten.

Op jouw groei in zichtbaar leiderschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *