In beweging komen

Dat is hét geheim van veranderingstrajecten.

Niet in beweging komen betekent dat je vast zit in je eigen patronen. En als je vastzit stroomt het niet in je. En handel je vaak alleen nog maar vanuit de ratio i.p.v. je intuïtie in combinatie met je ratio.

In beweging

Eén van mijn klanten is Jolanda van ’t Erve van Bizz Assistant. Ze stapte een half jaar geleden in het jaarprogramma. Wat is er veel gebeurd. Zowel aan de buitenkant als de binnenkant. Jolanda is een supervoorbeeld van IN BEWEGING KOMEN.

In augustus startte ze, foto 1. Een maand later, met heel veel nieuwe kennis, in een nieuwe outfit waarmee ze haar deskundigheid uitdraagt, foto 2. Weer een maand later, een stralende, krachtige vrouw met nieuwe kekke bril en geweldig nieuwe haarkleur waarmee ze nog meer haar professionaliteit laat zien en veel zichtbaarder is geworden, foto 3.

Steeds meer in balans

Steeds meer in balans, steeds meer rust in wie ze is, steeds meer zelfvertrouwen in haar eigen kunnen, steeds meer op haar eigen manier haar bedrijf organisch laten groeien, steeds meer haar intuïtie volgen, steeds blijer met wat ze doet, steeds meer voldoening ervaren omdat ze andere klanten aantrekt waarbij ze i.p.v. ondersteunend werk verricht, steeds meer sparringspartner wordt van klanten die flink groeien met hun bedrijven.

Keuzes maken

Jolanda heeft keuzes gemaakt. Is in beweging gekomen. Durfde de ratio los te laten en meer te ‘voelen’. Heeft ontdekt waar haar pijn zit, die haar heel veel jaren (onbewust) klein heeft gehouden. Door te ervaren welke overtuigingen haar niet meer diende, groeit ze enorm.

Een proces van vallen en opstaan als je in beweging bent en blijft. En iedere keer bij het opstaan ontdekken dat je weer verder gegroeid bent.

Hoe lastig het soms ook voor ze is. Ik geloof vanaf dag 1 in ze en gaandeweg het programma zie ik dat ze steeds meer in zichzelf geloven en durven te vertrouwen op hun intuïtie. Dat maakt ze superkrachtig en aantrekkelijk. En ik geniet intens als ik na verloop van tijd zie hoe goed het met ze gaat.

In de Lead

Dit is waar ik ambitieuze vrouwen zoals jij in m’n jaarprogramma ‘In de Lead’ mee help. Door vragen te stellen die binnenkomen en de kern raken. Blokkades die zo snel opgespoord worden waardoor je in beweging komt.

Ik help je op een superpraktische, nuchtere maar ook op een intuïtieve manier verder zodat je een stevige basis legt waarop je verder kunnen bouwen aan je succesvolle business.

Merk je dat je zat plannen hebt voor 2019 maar dat er nog steeds weinig verandert? Of zoals een klant zo mooi zei laatst:  Vorig jaar heb ik zelf weer te veel aangeklooid. Ik heb jouw coaching toch nodig,

Dan kun je met me in gesprek klik hier. In februari heb ik in het jaarprogramma weer plaats voor 2 ambitieuze vrouwelijke ondernemers die zich op het hoogste niveau stevig willen presenteren en positioneren met hun bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *