energie

Impressievideo die jouw energie boost + uitnodiging

Nu we de eerste helft van januari, inclusief Blue Monday (schijnt de meest depressieve dag van het jaar te zijn) hebben gehad, wil ik je met deze e-mail even een energieboost geven. Ik heb die boost afgelopen week ook aan mezelf gegeven want dat was nodig. Veel binnen zitten en daardoor weinig kunnen bewegen, vanwege herstel van mijn voeten, doet m’n humeur op sommige momenten geen goed. 

  

Shotje energie

Terwijl het juist ook een hele mooie en geschikte maand is om vooral naar binnen te keren, wat ik ook graag doe. Bezinning, voelen, dingen bedenken waar je energie van krijgt, zaadjes planten. M’n timing om ja te zeggen tegen m’n operatie was achteraf gezien best goed. 🙂

Wat geeft jou een energieboost? Laat het me weten. 

Waar ik ook energie van krijg is naar het kijken van de impressievideo die ik onlangs ontving, gemaakt tijdens de lancering van mijn boek De Stijlbijbel op 11-11-22, en het zien van al die prachtige vrouwen die werk hebben gemaakt van hun presentatie.

Klik hieronder voor een shotje energie.

  

Kun je nog wel meer energie gebruiken?

Wat ik van veel gasten heb teruggekregen is dat ze met een energieboost weer huiswaarts keerde 11-11. En toen moesten ze nog beginnen met het lezen van m’n boek. Want ook van m’n boek krijgen vrouwen energie, hoor ik terug. Ze hebben zin om aan de slag te gaan met zichzelf krachtiger positioneren en presenteren. 

Ik weet als geen ander hoe dat voelt meer werk maken van je eigen presentatie. 

Toen ik na mijn operatie twee weken lang veel had gezeten en gelegen, veelal in joggingoutfits, was het eerste wat ik deed na de kerstvakantie mezelf weer op en top aankleden. De energie nam direct toe. Wat gaat daar een kracht van uit. Zo simpel is het! Zo kon ik ondanks het trage lopen prima aan het werk met online coaching en netwerken. En ook daar krijg ik veel energie van. 

Kun je nog wel wat meer energie gebruiken? Binnenkort kun je me live ontmoeten. Bij deze ben je van harte uitgenodigd!

  

Signeersessie bij Eyefashion in Ermelo

Op vrijdag 27 januari van 15.00 – 17.00 uur is er namelijk een meet & greet signeersessie bij Eyefashion in Ermelo. Ik ontmoet en spreek je graag en signeer met liefde je boek. Terplekke kun je De Stijlbijbel ook aanschaffen zodat je direct aan de slag kunt met jezelf krachtiger presenteren want in het boek zitten hele waardevolle oefeningen die jou bij dit proces helpen. Hoe je jezelf als onvergetelijke personal brand positioneert leer ik je in 7 stappen.

En ben je ondertussen opzoek naar een geweldige bril dan kun je meteen op je gemak rondkijken in de winkel en kijk ik graag met je mee. Hoe leuk is dat!

Heb je geen bril nodig dan ben je ook van harte uitgenodigd.

Op jouw stijlvolle groei in business!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *