Duurzaam

Heb je die textielafvalberg al gezien?

Wat gaan we toch nog steeds nonchalant om met kleding.
Elke keer schrik ik me weer rot van deze beelden.
Van alle kleding die je in je kast hebt hangen, draag je een derde waarschijnlijk niet eens en misschien nog wel meer niet!

  

Groei

Ondertussen is de kledingindustrie wel een van de meest vervuilende industrieën en staat recycling van onze textielafvalberg nog maar in de kinderschoenen.

De hele textielindustrie is ingericht op groei, maar juist die overmatige productie is zo vervuilend. We consumeren nog steeds veel meer dan we nodig hebben.

We moeten daarom minder kopen. En als we iets kopen, graag van goede kwaliteit en opletten dat het goed gerecycled kan worden. Dus stoppen met die schaamteloze route van veel kleding voor weinig!

Zo maak je met de aanschaf van een duurzame garderobe impact en laat je zien dat je omgevingsbewust bezig bent.

  • Je koopt minder.
  • Je doet langer met je kleding.
  • Het is te recyclen.

  

Duurzame garderobe

Hoe je een duurzame garderobe opbouwt vertel ik je graag in de MASTerclass Meer impact en invloed met outfits die ik binnenkort weer organiseer. Tevens inspireer ik je dan graag over alle ins en out om jezelf sterk te profileren op een duurzame manier in een stijl die bij jou past. Een duurzame personal branding vormgeven gaat verder dan snel even een leuke outfit scoren.

De MASTerclass is speciaal voor jou als je het verschil wilt maken, serieus wilt groeien met je bedrijf en het lastig vindt jezelf zichtbaarder te presenten en/of omdat je garderobe wel een duurzame update kan gebruiken. 😉

Meer informatie en aanmelden voor de MASTerclass doe je via deze link.

Super als je meedoet!

Fotocredit |  AFP: Bergen met afgedankte kleding in de Atacama-woestijn in Chili

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *