trakteer

Ik trakteer want… vandaag blaas ik 56 kaarsjes uit, yeahhhh

En weer een jaartje erbij! Cliché maar waar.. wat vliegt de tijd voorbij.

  

Dankbaar

Op zo’n dag als vandaag voel ik nog meer dankbaarheid. Want wat was het een mooi jaar en wat prijs ik mij gelukkig met m’n gezondheid, met manlief Koop en onze kids die onlangs nu beiden het huis uit zijn. Ook dankbaar voor de vriendschappen met mijn lieve vriendinnen en ons chalet op Ameland die ineens op ons pad verscheen. Magic was in the air.

Maar ook dankbaar voor mijn superleuke klanten, hun vertrouwen, en m’n warme netwerk waarin ik me altijd als een vis in het water voel.

Ondanks de operatie aan beide voeten waardoor ik een tijdje flink afhankelijk was. Ik kon nauwelijks lopen, laat staan een kopje koffie zetten. Het jaar waarin ik rechte tenen kreeg haha. Inmiddels loop ik weer op hakken!

Ik dwaal af.

Wie jarig is trakteert

Ik trakteer, dat had ik je beloofd met kans maken op iets heel unieks.

Mocht je mijn boek De Stijlbijbel al besteld hebben, dank daarvoor!

Dit hele weekend bied ik je mijn boek aan voor slechts 25 euro inclusief verzending. De normale prijs is 37,50 euro.

  

Verloting

Daarnaast verloot ik onder alle bestellingen van dit weekend

1 exclusieve shopping meet & greet met mij t.w.v. 997 euro op donderdagavond 16 november bij niemand minder dan Mart Visser in Amsterdam.

Je bent mijn VIP-gast die avond naast twee andere klanten die dit arrangement boeken. We kijken samen naar de documentaire ‘Mart Visser’ over mode, kunst & design, die begin november in première gaat en die op die avond wordt getoond. Een unieke kans om hierbij te zijn.

Voor die tijd hebben we een zoomcall en heb je vragen ter voorbereiding van mij ontvangen over jouw exclusieve shopmoment! Ik doe een voorselectie van kleding speciaal voor jou die klaar hangt op jouw persoonlijke rekje!

Mocht je m’n boek al hebben, bestel hem dan als cadeau voor je (business)vriendin, (schoon)zus of ambitieuze buurvrouw en maak kans op deze unieke prijs.

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *