netwerken

‘Ik kan heel charmant zijn, maar ik blijf natuurlijk een halve kerel’

Deze geweldige uitspraak is niet van mij maar van die superleuke, stoere presentatrice en powervrouw Caroline Tensen die onlangs in het glossy magazine Nouveau stond.

Ik herkende me er direct in.

  

Geen meisje/ meisje

Ook ik was vroeger geen echt meisje/meisje. Ik speelde vooral buiten en het liefst was ik met jongens aan het knikkeren of stoepranden (dat deden we in de jaren ’70😉).

En toen ik een jaar of 18 was badmintonde en ik er fanatiek op los en koos ik altijd jongens als tegenstanders. Later ben ik gaan zwemmen en ook toen koos ik ervoor om tegen mannen te zwemmen. In die tijd nooit bedacht dat ik lichamelijk sterk was en ben, daar had je het ook helemaal niet over als meisje..

  

Werklust

Daarnaast heb ik net als Caroline een enorme werklust. Ik stond op m’n 13de op de braderie, bij vrienden van m’n ouders, met electronica en verkocht de eerst Quartz horloges. Ik had het goed thuis maar m’n ouders hadden niet de middelen om nog allerlei extra’s te realiseren. Als ik iets heel graag wilde dan moest ik ervoor werken en dat vond ik helemaal oké. 

Ik heb de planeet Mars in het 10ehuis (ambitie en carrière) van m’n geboortehoroscoop, en dat houdt in dat ik prima en altijd m’n eigen geld kan verdienen. En wat in m’n hoofd zit is er pas uit als ik iets gerealiseerd heb, ik ben een diesel en ga net zolang door totdat ik het bereikt hebt (Mars eigen) 😉.

Bronvermelding foto Caroline NOUVEAU

  

Stijl

In de nieuwste Nouveau staat Caroline in het voorwoord op de foto met een geweldige jas aan. En laat ik die nu ook hebben! Zo leuk om te zien dat onze ‘stijl’ op elkaar lijkt. Dat heeft alles te maken met het stoere en van lekker makkelijk houden. In vrije tijd een spijkerbroek met sneakers met de jas. Voor een iets charmantere look tijdens het werk draag ik de jas buiten als ik bijvoorbeeld een VIPdag heb met een klant en we gaan samen shoppen. Door de wijdere vorm past alles eronder. Dus ook m’n jasjes! Superhandig!

Ik viel voor deze jas omdat ik de kleur fantastisch vind en ik van grafische prints houd.

De ruit is echt een trend die nog wel even aanhoudt komend jaar.

En omdat je vaak deze ruitjassen in warme beige/bruin/camel tinten ziet die mij er vermoeid en 7 jaar ouder uit laten zien, (ja echt!) was ik opslag verliefd op deze blauwe variant!

Het model is verder wijdt. Ook dat is een trend. Voor een jas is dat op dit moment überhip! Ik adviseer je in de combi met wat je eronder draagt wel voor taillering te gaan. Anders wordt het te massief allemaal. Zo blijft het ook een pittige look!

Je ziet het al door met de stylingtools, vorm,  kleur en prints te spelen ontstaat er een hele eigen look waarmee je je onderscheidt. En dat is zo belangrijk als ondernemer! Klanten willen jou zien en jouw energie voelen. Hoe fijn is het dan als ze jou zien, op en top verzorgt, in een stijl die bij jou en je boodschap past, omdat je jezelf dat waard vindt! Dat schept zo’n vertrouwen. En is een uitnodiging om met jou aan het werk te gaan.

Door jezelf via je eigen powerpresentatie te onderscheiden, vergroot je je zichtbaarheid in persoonlijk leiderschap. Zo maak je meer impact en heb je meer invloed.  Zou jij dat ook willen? Wat zou er dan allemaal voor je veranderen in je business?

  

MASTerclass

Binnenkort geef ik vooralsnog de laatste MASTerclass Impact en Invloed met Outfits. En ontdek je met welke gouden stylingtools je jezelf authentiek presenteert waarmee je direct aan de slag kunt.

Voor méér Impact méér klanten, een super tevreden gevoel over je eigen presentatie en een boost in zelfvertrouwen.

YES, ik meld me hier gratis aan voor de MASTerclass!

En mocht je nu denken waar heeft ze die jas nou weer vandaan ;). Die is van de ZARA van het afgelopen seizoen, mocht je hem ook willen.

Dus POWERVROUW, GO GO GO, laat jezelf zien en horen en blijf jezelf onderscheiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *