Ik heb zoiets spannends gedaan!!

‘Er zijn steeds meer online trainingen en sommige daarvan verkopen bullshit. Zo, het staat er. Duidelijker kan niet. Mooie marketingpraatjes waar aan de achterkant niets van blijkt te kloppen. Alleen kom je daar als deelnemer pas achter wanneer je het programma al hebt aangeschaft’.

  

Bullshit Detector

Dit schrijft Yvonne van Balkom, hoofdredacteur van FEEM Magazine. Zij bedacht de rubriek Bullshit Detector en gaat op onderzoek uit, samen met een expert op het gebied van online trainingen die haar professionele opinie geeft. Is er afwisseling in de content- en werkvormen? Wordt de deelnemer aangespoord om met het geleerde aan de slag te gaan? Krijg je feedback op je vooruitgang? En komt de programmabelofte overeen met de inhoud en de vorm van het online programma?

FEEM Magazine krijgt van tevoren al een kijkje in die achterkant van online programma’s en een team van specialisten vertellen jou wat ze ontdekken, zodat jij voor jezelf kunt bepalen of het wel of niet bij je past en of je het ‘t geld waard vindt.

Met deze rubriek ‘de Bullshit Detector’ hopen ze dat je je eigen bullshit detector ontwikkelt en miskopen voorkomt.

Als verschilmaker bij dit geweldige FEEM Magazine zag ik de oproep van Yvonne over wie haar online programma door deze Bullshit Detector durft te laten beoordelen en heb ik me aangemeld. Ik hou namelijk van transparantie en helderheid en zo’n onafhankelijke beoordeling is alleen maar heel goed! Maar ondertussen ook heeeeeel spannend! Benieuwd naar de resultaten en de score over mijn online programma? Ga er maar even lekker voor zitten en ontdek wat ze over Impact met Outfits hebben geschreven.

  

Impact

En mocht je na het lezen nu denken, waarom heb ik me nog steeds niet aangemeld voor dit programma? In mei start ik met een nieuwe groep. Je bent meer dan welkom.

Dit is precies wat je nodig hebt als je het lastig vindt jezelf te uiten als vakvrouw en meer impact, invloed en regie wilt. Je merkt dat vergroten van je zichtbaarheid je onzeker maakt, het wat doet met je zelfvertrouwen met als gevolg dat je je het liefst zo onopvallend mogelijk presenteert.

  

Ik trakteer!

Meld je dan nu hier aan. En omdat ik zo blij ben met het resultaat trakteer ik je op een geweldig aanbod!

Gebruik code SPOTON bij je bestelling en zie hoe aantrekkelijk ik het voor je maak! Weet dat de prijs t/m zondag 18 april geldig is.

Op jouw zichtbaarheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *