Ik coaching nodig?? Er is toch niets met me aan de hand?!

Professional Petra is een van die ontzettend leuke klanten die ik al jaren begeleid. Petra heeft haar persoonlijke branding goed op orde. Heeft een geweldige baan, adviseert op HR-gebied een aantal directieleden binnen een grote landelijke organisatie. 

Als nevenfunctie werd ze voorzitter en ging uit haar comfortzone. Afgelopen jaar ging ze mee naar Antwerpen voor de shoppingexperience en kocht kleding die haar verder hielp in de groei van haar baan en in haar functie als voorzitter.  

 

Petra had haar bedenkingen over coaching

Ze dacht; voor coaching moet je toch niet lekker in je vel zitten. Dan moet er toch echt iets aan de hand zijn.  Dat was haar beeldvorming. Nu weet ze beter. Ze had haar eigen coachingstraject niet in beeld. Wel sudderde er al een aantal maanden iets in haar. Ze wilde verder maar dacht meer richting een opleiding volgen. Maar welke dan? 

Toen ik haar sprak over een coachingstraject, vertrouwde ze me blind. Ze zag nog niet de toegevoegde waarde en sterker nog een paar jaar geleden vroeg ze nog ‘Pas ik nog wel bij jou als klant? Nu ziet ze dat het helemaal niet uitmaakt dat ze geen ondernemer is maar een ambitieuze vrouwelijke professional die verder wil groeien in haar organisatie. 

 

Verlangen

Waar Petra naar verlangde is meer tijd en ontspanning voor haarzelf.  Daarnaast wilde ze niet meer opdraaien voor uitvoeringstaken die niet bij haar horen. En omdat ze een workaholic en perfectionist was, trok ze snel werkzaamheden naar haar toe waar ze helemaal niet verantwoordelijk voor was. Dan is het snel en ook maar gedaan, was altijd haar credo!  Alleen leverde haar dat vooral frustratie/stress en lange werkdagen op. 

Als derde punt noemde ze dat ze uit haar comfortzone wilde en zichtbaarder wilde worden. Ze was gevraagd voor een voorzitterschap.  Die was ze inmiddels aangegaan maar spreken in het openbaar voor een groep is niet haar ding.  

 

Afronding coachtraject

Afgelopen week rondde we haar coachingstraject van een half jaar af en Petra zei:  ‘Ik ben zo blij! Sta veel steviger in mijn schoenen terwijl ik  dacht dat ik al stevig stond. Het kon dus nog veel beter en daar ben ik zo blij om. Ondanks een onrustig jaar zowel zakelijk als prive heb ik veel meer tijd & rust gevonden. 

Directie waar ik voor werk hebben me veel meer in beeld en vertrouwen inmiddels blind op me als het gaat om besluitvorming. Ik kan scherper keuzes maken in wat wel en wat niet op ons bord hoort te liggen of dat van een ander.  Door aan de voorkant te analysen wie verantwoordelijk is, levert dat zowel voor mij als directie tijd en rust op. Laatst kreeg ik als feedback ‘Je bent zo duidelijk geworden in wat je niet doet’. Ik voel me nu nog meer gezien en gewaardeerd’. 

 

Geweldige groei

Deze geweldige groei van Petra wens ik alle vrouwen toe die verder willen groeien zowel persoonlijk als zakelijk. En omdat ik weet dat het een grote stap kan zijn om een coach te zoeken, misschien dacht je net zoals Petra ‘dan moet er toch iets aan de hand zijn’ heb ik iets bedacht voor het nieuwe jaar. Zodat de drempel lager is. Zelf laat ik me al 5 jaar coachen. Ook en zelfs ik 😉  heb dat nodig. Een coach waarop ik altijd kan terugvallen, iemand die me stretcht en verder helpt in m’n groeiprocessen. 

NIEUW in 2020 

Het barista-koffie uurtje met mij persoonlijk om elkaar beter te leren kennen.  We sparren samen over je verlangens en of coaching iets voor jou is.  We bekijken waar jouw vraagstukken liggen op het gebied van: 

Persoonlijke ontwikkeling Omdat je bedrijf al lekker loopt en je verlangt naar meer vrijetijd en relaxmomenten voor alles wat JIJ belangrijk vindt in het leven. Je bent helemaal klaar met alle ballen in de lucht houden of jezelf op de laatste plek zetten. Je baalt ervan dat je veel te weinig tijd hebt voor je gezin/familie en vriendschappen. Of je blijft rondtollen in je hoofd over ‘wat zal of wil ik nou toch echt’.

Image – Je bereikt veel impact waardoor je steeds zichtbaarder wordt. Je kunt wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken. Daarbij vragen je veranderende lichaam en je outfits een update & upgrade voor een krachtigere zakelijke profilering.

Business – Je wilt meer voldoening in je leven, uit je werk of bedrijf halen? En vindt het lastig de regie te nemen. Je zou ook graag meer willen verdienen in minder tijd.

Als er een wederzijdse klik is en je voelt aan alles dat 2020 jouw jaar wordt voor persoonlijke groei  en next level in business dan doe ik je een mooi voorstel. 

Meteen maar spijkers met koppen slaan, want iets bedenken is 1, het echt doen is 2! 

Op donderdag 9 en dinsdag 14 januari organiseer ik het barista-koffie uurtje op een high-experience locatie in Baarn. Jouw investering is 52,21 euro excl. btw.  (je krijgt hiervoor mijn 52 jaar levenservaring en 21 jaar ondernemerschap;-))

Meld je hier aan  en kies je favoriete datum en tijdstip in mijn agenda. Dan zien we elkaar in het nieuwe jaar! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *