Ik ben bang dat ik teveel aangekleed word

Door te kiezen voor een stijl die bij mij past, kleed ik mezelf en presenteer en positioneer ik me helemaal op mijn eigen manier, authentiek en onderscheidend. Dat is wie ik ben.

En voor jou geldt datzelfde.

Ik ben ik en jij bent jij!

  

Verlangen

Regelmatig spreek ik vrouwen die toe zijn aan een duurzame upgrade van hun garderobe met kledingstukken die echt bij hunzelf en een hogere tijdlijn passen. Ze zijn bang dat ze tijdens een VIPdag ‘aangekleed’ worden in een stijl die niet bij ze past. Ze verlangen ernaar dat ze zich fijn en comfortabel voelen en dat ze weten hoe ze hun presentatie krachtiger kunnen maken, wat ze een zelfverzekerd gevoel geeft. In een stijl die bij ze past! Authentiek en uniek.

Kopie

Wees gerustgesteld. Het is juist mijn vak om jou te laten stralen op een manier die zo ontzettend bij jou past. Je wordt dus geen kopie van mij. 😉 Dan zou ik je enorm te kort doen. Afgelopen week zag ik een van mijn klanten op televisie. Het viel me direct op dat ze die geweldige ketting om had die we alweer vijf jaar geleden samen kochten tijdens haar VIPdag. Een ketting die haar fantastisch staat omdat ie zo past bij wie ze is. En waar ze dus haar hele leven mee kan doen! Deze ketting zou ik voor mezelf nooit uitkiezen, want te groot, niet mijn kleur, niet mijn stijl. Maar bij haar stond en staat ie ge-wel-dig.💥

  

Advies

Ik ben ik en jij bent jij.

Dus vrouw met groei-ambitie… als je heel graag door mij geadviseerd wilt worden omdat je bijna niets fatsoenlijks meer in je kast hebt hangen om (zakelijk) aan te trekken.

Of omdat je veel te veel hebt hangen, door de bomen het bos niet meer ziet en toch rondloopt met de gedachte dat je niets hebt om aan te trekken… Bel of e-mail me even.

Op jouw stijlvolle groei in business!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *