seizoenen

Iets nieuws!!!

Het hing al een tijdje in de lucht, iets met de 4-seizoenen.

In februari viel het kwartje. Dat bracht mij op een geweldig idee, al zeg ik het zelf haha.

Ik zag namelijk al een aantal jaren bij mijn klanten hoe lastig het blijft om jezelf in de verschillende seizoenen te kleden. Na een VIPdag konden ze zeker een tijdje vooruit met al hun nieuwe inzichten en mooie aankopen waarmee ze zich op hun volgende level prachtig presenteren en positioneren.

Maar dan? Dan komt er een moment dat het seizoen wisselt en dat je ineens, zoals nu in de lente, luchtiger gekleed kunt. Maar hoe doe je dat dan? Wat draag je als basis nog door zodat je ook verder bouwt aan een duurzame garderobe. Hoe laat je het contrast zien in je presentatie als jasjes en vesten ineens uit kunnen. Hoe ga je om met kleding kopen als ‘jouw kleuren’ niet in de mode zijn. Welke schoenen kies je voor onder een leuk jurkje nu de winterlaarzen uitgaan? En zo kan ik nog wel even doorgaan. Dit blijft voor velen een enorme uitdaging.

Eén VIPdag bleek vaak tekort. Het aanvullen van krachtige items na deze dag bleef toch een lastige want allemaal zijn het drukbezette ambitieuze vrouwen die tussentijds weinig tijd over hebben om hun personal branding verder uit te bouwen. En dan ben je zo weer twee jaar verder en heb je die professionalisering in uitstraling en business niet door kunnen zetten.

En zo kwam ik op het 4-seizoenen VIPtraject, tada!

  

4-seizoenen VIPtraject

Zo passend en logisch eigenlijk voor mezelf omdat ik al jaren onderneem en beweeg in het ritme en de energie van de 4-seizoenen.

Hoe zou het zijn om in slechts één jaar tijd, een geweldige duurzame garderobe samen te stellen die niet afgeleid wordt door wat er in de mode is. Maar dat je een garderobe creëert, die perfect bij jou aansluit en die we samen per seizoen onder de loep nemen.

Geen hoofdbrekers meer over wat je aantrekt, maar makkelijk iedere ochtend zelfverzekerd je keuze maken. Niet meer tobben over welke schoenen je bij een outfit aantrekt. Geen onzekerheid meer over of iets je wel staat.

Geen terugval meer maar ieder seizoen door de personal branding scan zodat de focus blijft op doorgroeien! Want dat is wat al mijn prachtige klanten willen.

Binnen een jaar een geweldig goed opgebouwde garderobe waarin je je fantastisch presenteert, waar je het hele jaar mee door kunt mixen en matchen én waar je jaren mee vooruit kunt. Uniek en authentiek.

Gedurende die seizoenswisselingen maak je schoon schip in je garderobe.

En misschien heb jij wel veel te weinig in je kast hangen en wil jij nu voor eens en voor altijd een garderobe met voldoende keus in parels van kledingitems.

Je krijgt instructies en een prachtige hand-out waardoor je per seizoen het overzicht houdt over wat in het nieuwe seizoen een mooie aanvulling is in je garderobe. Van jas tot tas van bril tot broek! Zo blijf je jezelf krachtig en comfortabel presenteren.

  

Groeien per seizoen

Maar ook wat te doen per seizoen als het gaat om je zichtbaarheid vergroten en te groeien in persoonlijke ontwikkeling zodat je verder groeit met je bedrijf naar een hoger level. Wat heb jij nodig en wat heeft jouw bedrijf nodig?

Het gaat dus verder dan alleen maar de buitenkant. En door het ritme en de energie van de seizoenen te volgen, ga je zien wat goed werkt in je business en wat goed werkt voor jou zodat je ook leert moeiteloos mee te bewegen.

  

Boost

Denk en voel je nu dit is voor mij, wacht dan niet langer en geef jezelf die aandacht, tijd en ruimte ervoor. Het levert je zo’n boost op in je uitstraling en maakt je superaantrekkelijk én zichtbaar voor je (toekomstige) allerleukste klanten.

We beginnen samen met een geheel vrijblijvend barista koffie-uurtje om te ontdekken wat jij nodig hebt. Klik hier zodat je direct in mijn agenda komt. Je ben ontzettend welkom.

PS | Weet dat de bestaande VIP-dag Take the Lead te boeken blijft. Wel gaat de prijs hiervan na zondag 16 april omhoog. Dus mocht je nog een enkele VIPdag voor die prijs willen boeken reageer dan direct even door een reply op deze e-mail te geven. Ook al wil je de VIPdag later in het jaar dan hanteren we de voordelige prijs nog.

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *