circle

Iets heel gaafs voor jou

Al jaren volg ik het ritme van de seizoenen. Ook in het ondernemen en dat brengt mij heel veel bewustzijn en ontspanning. Omdat ik dat ritme zo ontzettend belangrijk vind en altijd verder wil groeien zowel persoonlijk als zakelijk, stapte ik twee jaar geleden in de tweede editie van de Systemic Season Circle van Annelies Meijers van AM Kwadraat. Hoe verschijn je aan jezelf en aan de ander.

  

Specials

Met een groep van 14 krachtige inspirerende vrouwen liep ik een jaar op en kwamen we ieder seizoen een dag bij elkaar.
Annelies ontdekte na vijf circles een rode draad in verlangens van deze vrouwen en besloot Specials te gaan organiseren in samenwerking met vakvrouwen die aan haar programma hadden deelgenomen.

En hoe leuk…. Ze vroeg mij om de eerste Special te verzorgen! Want heel veel vrouwen in deze circles vinden het ook superlastig zichzelf te presenteren aan de ander!

 

Uitnodiging

Ik nodig je hierbij van harte uit deel te nemen aan deze eendaagse workshop ‘Hoe je met kleding jezelf krachtig presenteert en positioneert’. Waarbij we ook systemisch gaan kijken waar je nu staat qua zichtbaarheid en waar je naar verlangt en naar toe wilt werken. In de middag brengen we het geleerde in de praktijk door een bezoek te brengen aan Mart Visser zijn concept store.

Het hele programma tref je aan in de flyer. Omdat we met een kleine groep werken is het aantal plaatsen zeer beperkt. Dus is het interessant voor je dan is dit jouw kans.

Laat het me per omgaande via de e-mail weten. Dan neem ik volgende week contact met je op. Vrijblijvend gaan we dan eerst even samen in gesprek

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *