VIP

Iets gaafs en unieks voor jou?! Slechts eenmalig!

M’n feestweekend is achter de rug, de winactie is voorbij en de prijswinnaar is bekend geworden! Ze heeft inmiddels persoonlijk bericht gehad en we gaan er een fantastische VIP-meet & greet & shopping van maken bij Mart Visser.

  

Verlangen

Maar nu komt het…
Ook jij kunt erbij zijn! Ja je leest het goed want ik heb nog 2 tickets voor dit exclusieve VIP-arrangement. Alleen vraagt het nu van jou een bepaald verlangen en een investering.

Superinteressant en geschikt voor je als je nog altijd die grote wens hebt om door te groeien met je bedrijf of in je baan. Merk je dat je groei stagneert en geen steek verder komt omdat onzekerheid over je vakbekwaamheid of over je uiterlijke presentatie je in de weg zit? Waardoor je vaak meer op de achtergrond blijft en niet genoeg zichtbaar bent.

ÉN

Wil je hiervan af?

VIP-arrangement

Dan is dit misschien wel jouw kans! Op dit exclusieve VIP-arrangement, meet & greet & shopping met mij op donderdagavond 16 november bij niemand minder dan Mart Visser in Amsterdam. Exclusief en eenmalig bied ik je dit aan.

Normaal kun je met mij alleen individueel aan het werk. Ik weet dat er vrouwen zijn die liever in een groepje zijn. Dus bij deze, pak je kans! Jouw investering is 997 euro excl. btw.

Wat de avond zo bijzonder maakt is dat je Mart Visser ontmoet die zijn documentaire ‘Mart Visser’ presenteert over mode, kunst & design die begin november in de première gaat. Een unieke kans om hierbij te zijn.

  

Pak die kans

Voor die tijd hebben we een zoomcall en heb je vragen van mij per e-mail ontvangen over jouw verlangens in groei versus de exclusieve meet & greet en shopping! Zo zoomen we samen in op waar je behoefte aan hebt en wat jouw groei in de weg zit.

Daarna ga ik aan de slag voor jou en doe een voorselectie van kleding speciaal voor jou bij Mart Visser, die klaar hangt op jouw persoonlijke rekje! Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf daarna wat je wilt aanschaffen. En koop je niets dan is dat ook helemaal oké.

Mocht je nu denken, jaaa dit is echt voor mij, pak die kans, wacht niet lang en stuur direct even een op e-mail met je telefoonnummer erbij dan neem ik contact met je op.

Omdat ik slechts twee plekken heb zal ik ook op volgorde van binnenkomst een plaats reserveren voor je totdat ik je gesproken heb.

Dusss…spreek ik jou? Ik ben heel benieuwd!

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *