Hoe kleding je zelfvertrouwen bepaalt

Haar zelfvertrouwen groeide met het uur toen we samen haar garderobe opbouwde naar next level. Haar ‘verouderde’ garderobe was hoognodig toe aan een upgrade.

  

Leiderschap

Het bedrijf van Janita was explosief gegroeid en ze omarmde steeds meer haar leiderschapsrol. Ze stuurde inmiddels het hele bedrijf aan en was meer toe om AAN haar bedrijf te werken in plaats van er nog steeds IN. Veel werkzaamheden kon ze inmiddels goed delegeren zodat zij verder kon bouwen aan haar succesvolle bedrijf. In deze nieuwe rol hoorde ook een nieuwe look. Maar dan wel helemaal passend bij haar persoonlijkheid. Naast dat het zo goed ging had ze ook te dealen met lastige gesprekken met haar zakenpartner die inmiddels langdurig ziek was

  

Zelfvertrouwen

Ze vertelde me later dat ze zich tijdens een van die lastige gesprekken zo rustig en professioneel had gedragen. Ze is ervan overtuigd dat haar nieuwe kleding hierbij geholpen heeft. Met haar ‘oude’ manier van kleden was het niet gelukt. Dan was ik veel meer in de emotie meegegaan en dat had me wankel gemaakt. Nu was ik veel bewuster vooraf bezig geweest met wat ik aantrek tijdens het lastige gesprek.

Ik dacht bewust na over wat wil ik uitstralen, wat wil ik bereiken en wat kies ik dan voor kleding waar ik me goed in voel. Ik wilde me netjes presenteren met een casual touch. Het zelfvertrouwen wat ik hierdoor extra kreeg was bijzonder te merken. Het heeft m’n eigenwaarde ermee opgekrikt.

Kleding bepaalde haar zelfvertrouwen.

  

Gezien worden

Naast dat kleding die jouw innerlijk naar buiten toe vertaalt, je zelfvertrouwen bepaalt, geeft het ook veel meer sjeu aan je dag en word je veel meer gezien.

En dat laatste is een must als je succes wilt hebben met je business. Ook en juist nu, nu we ook massaal online ons presenteren is het zaak jezelf af te vragen of je outfits bijdragen aan jouw succes.

Trek vandaag daarom al aan wat je morgen wilt bereiken. Zo blijf je koploper in zichtbaarheid want er zijn zoveel ondernemers die de uitdaging om je zichtbaarheid te vergroten laten lopen. Omdat ze gewoonweg niet durven. En ik snap ook dat het eng en confronterend kan zijn. Werken aan je styling. Maar het is het eerste wat een ander van je ziet. En in een milliseconde is er een Go of een No Go om zaken met je te doen

  

DOEN

Het goede nieuws is dat je net zoals Janita succes kunt aantrekken!

Maar de vraag is of je het aandurft om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling? En sta je jezelf dit ook toe?

De verantwoordelijkheid durven nemen over jezelf en in de actiemodus te gaan en te gaan DOEN is de allermoeilijkste stap!

In oktober heb ik nog plaats voor 1 individuele VIPdag. Kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken. En je garderobe een upgrade?

Bel dan even naar 06- 13 70 88 67 of e-mail naar astrid@succestrekjeaan.nl. Via deze link vind je alle informatie over de ViPdag Take the Lead.

Op jouw groei in (online) zichtbaarheid! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *