intuïtie business boosten | astrid mast | succes trek je aan

Hoe ik met m’n intuïtie m’n business boost.

Ja echt, het kan. Met je intuïtie je business boosten.  

Wel vind ik het een hele uitdaging. Leren communiceren mét mijn intuïtie om nog moeitelozer succesvol te ondernemen. In de snelheid van het leven en het ondernemen ben je namelijk snel geneigd om vanuit het hoofd te ondernemen. Terwijl er veel signalen voorbijkomen zoals eerste ingevingen die je vervolgens mist, parkeert of negeert.  

 

Gaan intuïtie en zakendoen samen?

Zelf ben ik altijd al van de intuïtie geweest maar zakelijk gezien vond ik dat een ingewikkelde. Lange tijd heb ik zelfs gedacht dat intuïtie en zakendoen niet samen konden. Het ondernemen leek mij dan te soft worden. En zo hield ik het zakelijk gezien meer bij mijn ratio en luisterde ik vaak niet naar m’n intuïtie. Inmiddels weet ik beter, vertrouw ik OOK zakelijk voor 100% op mijn intuïtie en leer ik mijn klanten hoe ze ook succesvol intuïtief ondernemen.   

Omdat luisteren naar je intuïtie net een spier is die je kunt trainen, ben ik veel aan het oefenen geweest de afgelopen maanden. Door het herkennen van de signalen heb ik inmiddels heel veel inzicht hoe het bij mij werkt.   

En dat levert mij heel veel op. Zo worden mijn blogs veel beter gelezen, is het bezoek op mijn LinkedIn profiel verdriedubbelt en heb ik een verdubbeling van bezoekers op mijn website. Daarnaast haal ik klanten naar me toe die toe zijn aan hun volgende level én op een intuïtieve manier willen werken aan het verder uitbouwen van hun business. En dat op een unieke, onderscheidende manier willen uitdragen in hun uiterlijke presentatie. 

 

Intuïtie trainen

Omdat ik zo vol inspiratie zit over intuïtief zakendoen en het boosten van je business wil ik dat graag met jou delen. Hoe train je je intuïtie zodat die voor jou gaat werken. Waardoor het ondernemen je veel makkelijker afgaat. Wandelend op het uitgestrekte strand van mijn favoriete Ameland heb ik iets heel gaafs bedacht voor jou. Op de vrijdag zodat je het weekend tijd hebt om ermee aan de slag te gaan.  

Afgelopen vrijdag was het zover en nam ik mijn eerste Feel Friday Vlog op over de 3 praktische sleutels om je intuïtie meer te gaan volgen. 

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt? Komt ie.. 

 

Ik ben zo blij dat ik deze stap heb durven zetten naar intuïtief ondernemen en dat vervolgens ook direct aan mijn klanten leer in mijn programma.  

 

Gewoon doen!

Waarom het nu al zo’n succes is?  

Alles begint met een keuze. Een keuze die goed voelt. Voor mij was intuïtiever ondernemen een groot verlangen. Vervolgens neem je het besluit dat je je keuze ook gaat manifesteren. Daar zit de grootste uitdaging omdat het buiten je comfortzone ligt. Het gewoon gaan doen klinkt simpel maar weet je, als ik dat kan, dan kan jij dat ook!   

Zo besloot klant Eveline mee te doen aan het programma Succes Trek Je Aan. Ze was toe aan haar next level in business & image. Ze startte in maart en ze gaat als een malle. Op een geweldig intuïtieve manier werken we aan haar business. Haar marketingboodschap staat inmiddels als een huis en de opdrachten stromen binnen.  

Helemaal passend bij de nieuwe weg die ze wil inslaan met haar bedrijf!  Helemaal op haar voorwaarden. Ze heeft een jong gezin, wil nog meer leren ondernemen op een ontspannen manier zodat ze ook volop kan genieten als ze vrij is. Geen gestress en geen gejaag meer waardoor ze in het verleden uitgeblust raakte. 

Ze leert hoe ze bij haar intuïtie blijft, zodat ze heel dicht bij haarzelf kan blijven, moeitelozer onderneemt en hoe ze voldoende rust en tijd inbouwt. Zo wordt ondernemen weer een stuk leuker.  

En het mooie is dat ze er ook nog eens geweldig mee verdient. Ze heeft haar investering van 8K binnen een maand terugverdiend!  

 

Ga jij voorbij aan je intuïtie?

Ben jij ook zon ondernemer met een missie die al een tijdje onderweg is, veel vanuit de ratio werkt en vaak voorbijgaat aan de intuïtie? Blijft groei op dit moment uit of gaat het traag? Voel je dat je het anders wilt maar word je tijd volledig in beslag genomen door alles en iedereen waardoor je geleefd wordt? Mail me gerust voor een gesprek via astrid@succestrekjaan.nl. Dan gaan we samen in gesprek en luister en voel ik of ik je wellicht kan helpen. Weet dat ik begin juni in het jaarprogramma weer slechts plaats heb voor 2 passievolle ondernemers.  

Dus voel je nu, dit is écht voor mij, mail me dan voor een inspirerend en vrijblijvend gesprek. Ik kijk naar je uit! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *