stijlbijbel

Het lot van alle vrouwelijke ondernemers

Als freelancer ben je altijd de sjaak zei ze.
Elise is ondernemer en wordt door verschillende trainingsbureau’s regelmatig ingehuurd omdat ze haar specialisme, personal branding, niet in huis hebben. Haar trainingen konden zo door het trainingsbureau afgezegd worden om welke reden dan ook en daar baalde ze stevig van.

In het contract wat ze had met hun stond dat ze in die gevallen geen vergoeding kreeg. Ondertussen vielen in haar agenda gaten die ze op korte termijn niet meer ingevuld kreeg. Geen training, geen inkomsten. Dit is het lot van alle freelancers zei ze.

En daar was ik het natuurlijk niet mee eens maar ze zag zelf niet hoe het dan anders kon. Toen ik haar vertelde over de kracht van je eigen positionering en de voorwaarden die jezelf schept stribbelde ze nog een beetje tegen want … dan verlies je toch je klanten.

  

Transformatie

Dat klopt inderdaad maar zijn dit klanten waar jij voor wilt werken? Klanten die voor jou bepalen aan welke regels je moet voldoen, waardoor je vervolgens supergefrustreerd raakt. Maar je bent toch ondernemer geworden om zelf te bepalen hoe je wilt werken en onder welke voorwaarden je wilt werken, vroeg ik haar.
Zo had ze het nog nooit bekeken. Maar er zat wat in, ondanks dat ze het spannend vond en nog niet goed voor zich zag hoe zij haar business op een andere stijlvolle manier kon vormgeven, is ze klaar voor een transformatie.

Stijlvol In The Lead

En daarom stapt Elise binnenkort in het een-op-een coachingsprogramma Stijlvol In The Lead. Hoe je in 7 stappen structureel klanten aantrekt waar je blij van wordt en hoe je jezelf als onvergetelijke personal brand positioneert zodat je impact en omzet verdubbelt.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

In september heb ik weer plek voor twee professionals die ook net zoals Elise écht willen veranderen omdat ze er zó klaar mee zijn en hun business naar een hoger level willen tillen.

Ben jij het die heel graag verder wil groeien en niet langer meer wilt wachten? Maak dan direct even een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kan via zoom of live in de studio met een heerlijke cappuccino. Klik hier voor mijn agenda.

Je hebt niets te verliezen, alleen een wereld te winnen!

Op jouw stijlvolle personal branding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *