Het grootste obstakel van je eigen succes ben je zelf!

Hoe is dat voor jou? Ben jij ook het grootste obstakel van je eigen succes?

Wil jij ook het liefst alles in de hand houden, de perfectionist zijn zodat je alles onder controle hebt, en zo eigenlijk je eigen groei stagneert?

Vorige week las ik op NUzakelijk het succes verhaal van ondernemer Mark de Lange van het succesvolle brillenmerk Ace & Tate

“Als je een bedrijf start krijg je te maken met ongelooflijk veel obstakels, maar de grootste ben je zelf”, zegt hij. Ace & Tate groeide volgens De Lange tot nu toe met meer dan 100 procent per jaar. “Erg lastig voor types zoals ik”, zegt hij. “Ik vind het moeilijk om dingen los te laten, wil alles zelf doen. Maar je hebt anderen nodig. En die moet je ook de vrijheid gunnen om te doen waar ze goed in zijn.”

Precies de spijker op z’n kop want ook ik heb heel lang m’n eigen succes in de weg gestaan.
Dingen loslaten en niet alles zelf meer willen doen is cruciaal om als ondernemer de focus te kunnen houden op je core business. Om een succesvolle ondernemer te kunnen zijn ontdekte ik nog meer.

Mijn 5 Geheimen om door te breken met je bedrijf!

 1. Bouw een team om je heen zodat het team en ieder in z’n eigen vakgebied jou ondersteunt in het op- en uitbouwen van jouw bedrijf.
 2. Neem je bedrijf serieus en zie je bedrijf dus niet als een veredelde hobby of ‘leuk voor erbij’. Dan wordt het eerlijk gezegd nooit iets. Hoe meer je je aandacht verspreidt over veel zaken, hoe minder focus je hebt, hoe minder resultaat je boekt.
 3. Geloof in jezelf, vertrouw erop dat jij dit kunt en GA ervoor! Zelf heb ik heel lang gedacht dat een zeer succesvol bedrijf voor mij niet weggelegd was. Dat had alles te maken met mijn hoog sensitiviteit waar ik meer last dan gemak van had. Toen ik ging inzien dat het juist een enorme kwaliteit van me is en me daarin liet coachen werd ik wakker geschut en zag ik ineens zoveel mogelijkheden om heel succesvol te zijn. Door in mezelf te geloven en op mezelf durf te vertrouwen sta ik m’n eigen succes niet meer in de weg en groei ik als nooit tevoren!
 4. Kijk wekelijks in de spiegel en reflecteer! Je zakelijke succes heeft alles te maken met de wil om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Neem dus de verantwoordelijkheid over je eigen groeiproces en schaaf bij en zoek hulp waar nodig. Want alleen JIJ bent de sleutel tot je eigen succes. Daar is niemand anders verantwoordelijk voor. Doe je dit niet dan zal je altijd naar die ander blijven wijzen en alles buiten jezelf houden en geloof me dat levert geen succesvol bedrijf op.
 5. Werk aan je belemmerende geldmindsets versus eigenwaarde. Je herkent ze vast wel, dat durf ik niet te vragen, dat ben ik niet waard of dat gaan mijn klanten nooit betalen.
  Je houdt jezelf klein hiermee en dat is funest voor je bedrijfsgroei! Zelf heb ik die worsteling ook gehad. Toen ik jaren geleden mijn eerste programma van 997 euro aanbood heb ik er wakker van gelegen, had ik klotsende oksels toen ik de prijs noemde en dacht ik; dat gaan mijn klanten nooit doen. Het tegendeel bleek waar. Klanten wilden niets liever dan investeren in een programma dat bij ze past, waarmee ze resultaten behalen waardoor ze hun specifieke problemen oplossen. Op de 1e dag in mijn programma zag ik mijn klanten zo ontzettend groeien in krachtige powervrouwen dat ik wist dat deze prijs van 997 euro te laag was voor het resultaat wat ze behaalden bij me. Ik bleek dus zoveel waarde te bieden! Het krikte mijn eigenwaarde op en zo bouwde ik m’n prijs verder op.

Als business- en imagecoach is het mijn missie om ambitieuze vrouwelijke ondernemers zoals jij te helpen met het bouwen van een lucratief bedrijf EN het neerzetten van een powervrouw!Ik weet uit ervaring dat goede prijzen vragen voor de vaak bizar hoge waarde die je biedt de grootste persoonlijke worsteling is. 
En daar wil ik je mee helpen, want ook jij kunt dit echt veranderen.

Hoe zou het voor je zijn als je je hoogste waarde kunt bieden, onder jouw voorwaarden werkt, op plekken waar jij het best tot je recht komt en met je meest ideale klanten werkt en ook nog eens goed verdient!

Binnenkort lanceer ik m’n gloednieuwe masterclass ‘Excellente Salesvaardigheden’ die ik op 12 oktober a.s. organiseer.

Als je volledig voor je bedrijf wilt gaan en je herkent de worsteling van te weinig verdienen dan is deze Masterclass voor jou!

Er is 1 maar! Ik kan je alleen helpen als je bereid bent

 • je bedrijf serieus te nemen
 • goed te willen verdienen
 • te geloven in jezelf
 • het vertrouwen te hebben dat jij dit kunt
 • er echt voor te gaan
 • in de spiegel te kijken en te reflecteren want echt.. het heeft alles te maken met je persoonlijke ontwikkeling
 • te investeren in jezelf en dus in je bedrijf want als je dat doet gaan klanten ook in jou investeren.

Heb je interesse mail dan direct naar info@succestrekjeaan.nl dan nemen we contact met je op voor een intake zodat we er beiden van overtuigd zijn dat dit de Masterclass voor jou is!

Omdat het een Masterclass wordt in een exclusieve setting, is er plaats voor maximaal 10 personen. Er zijn inmiddels al 4 plaatsen vergeven. Dus heb je interesse laat het ons direct weten.

Ja, ik heb interesse!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *