HELP ik ben online in beeld

Zichtbaar blijven, nu de regels weer verder aangescherpt zijn en we in een halve lockdown zitten, is een must. 
Online behaal je veel winst als je zorgt voor een uiterlijke presentatie waarmee je je onderscheidt en impact maakt. Maar die zichtbaarheid is juist de grootste worsteling voor veel vrouwelijke ondernemers en professionals zo bleek ook uit m’n onderzoek.
De focus ligt nu nog meer op ‘online’ ondernemen nu we helaas een 2e fase ingaan.

Heb jij al de draaiing gemaakt naar meer online in beeld of hoopte je dat het na de zomer wel weer zou zijn zoals het was?

  

Pak de regie en werk toe naar jouw stip aan de horizon

Zelf maakte ik een plan voor na de zomer met wensen en doelen om naar toe te werken. Want die stip aan de horizon voor wat betreft die voorlopig blijvende pandemie, die zien we voorlopig niet.

Ik zet daarom m’n eigen STIP en begeleid m’n coachklanten ook hierbij. Want blijven afwachten is voor mij en m’n klanten geen optie!

Vanaf september geef ik nu iedere maand online de presentatie ‘Trek vandaag al aan wat je morgen wilt bereiken’ voor grote groepen. Ook tijdens de Online Dag voor de ZZP’er op 12 november a.s. Super dankbaar dat ze mij hebben gevraagd.🙏 Verder heb ik natuurlijk niet stilgezeten.;-) Ik bruis van energie en deel graag wat er dit najaar allemaal aan gaat komen! Er zit vast wat voor je tussen!

  

Online programma ‘Impact met Outfits’

In november start ik met m’n nieuwe online programma Impact met Outfits. Gericht op het vergroten van je zichtbaarheid wanneer je online in beeld komt en in beeld wilt blijven! Hoe word je zichtbaarder, maak je de meeste impact en laat je je leiderschap zien. Helemaal in je eigen stijl die je gaat aanscherpen. Hou de mail in de gaten zou ik zeggen!

  

Webinar ‘HELP ik ben online in beeld!’

Daarnaast start ik ook weer met het geven van webinars. Tot 2018 gaf ik webinars maar vond het te eenzijdig. Ik hou van interactie en dat lukte toen niet zo. Door de corona-tijd ben ik helemaal fan geworden van Zoom. En kan niet wachten om weer een webinar te organiseren zodat ik je weer verder online kan inspireren en begeleiden. Ook dit kondig ik binnenkort aan met een concrete datum.

  

Inkoop van TOPitems! Hoe gaaf is dat!

Zoals je wellicht weet ben ik al gestart met de inkoop van TOPitems waarmee je minimaal 3 combinaties kunt maken.

Het idee ontstond doordat ik vaak reacties krijg over m’n outfits, waar ik die gekocht heb. Omdat ik van een duurzame garderobe opbouw ben, en dus jaren met jurken, jasjes en broeken doe, zijn veel van m’n TOPitems niet meer te koop.

Op het moment dat ik een TOPitem ontdek, koop ik die voor je in en kun je dat item bij me bestellen.

Het eerste pareltje is deze gave lange (doorknoop) dress in vintage army green. Ik zag zoveel combinatiemogelijkheden voor me en dacht dit is dus zo’n parel van een TOPitem!

Dit pareltje is al ingekocht en is nu als eerste topper te koop voor jullie!
Hoe gaaf is dat! Kun je je professionelere garderobe meteen upgraden terwijl je deze Topper ook heerlijk casual kunt stylen. Zie de foto’s met 3 totaal verschillende looks! Een aantal van deze dresses is inmiddels ge-preorded door enthousiastelingen en daar ben ik superblij mee!

Mocht je nu denken deze dress wil ik ook!? Dan adviseer ik je direct je maat en kleur te reserveren. Ik heb namelijk nog enkele stuks in een paar maten. En op is op! Ik doe namelijk niet aan grote voorraad, zodat het ook exclusief en uniek blijft!

Te bestellen in de kleuren groen, zwart en chocoladebruin. Van XS t/m XXL. Zo is ervoor iedereen een geschikte kleur en maat. Prijs voor dit TOPitem  is €139,95. Je kunt direct voor bellen naar 06-13708867 of een berichtje sturen via whats app. Over ongeveer een week krijg ik deze parels binnen.

  

Samenwerken met modezaken

Energie hoog houden en groeien in je persoonlijke leiderschap zijn sleutels om tot een draaiing te komen als het niet meer zo stroomt in jou of in je bedrijf.

Vooral kijken naar waar de energie wél op zit voor je. Dat doe ik ook, altijd. En zo leef ik het leukste leven ook met m’n bedrijf.😀 En ook ik maak daarom regelmatig draaiingen. Zeker in deze tijd.

Vorige week was ik bij modezaak Carla, voor vrouwelijke mode in Amsterdam. Zij heeft een heerlijk kleurrijke winkel vol met geweldige dresses en gave pakken.

Ik showde op dressday donderdag haar collectie dresses. Daar zat goede energie op! Klanten werden geïnspireerd en er blij van. En er werden jurken besteld. Hoe leuk om op deze manier een samenwerking op te zoeken. Een win-win-win situatie.

In de korte video show ik 8 dresses in verschillende stijlen. Mocht er iets voor je tussen zitten. Er zijn nog wat maten beschikbaar van iedere dress.

  

Creëren, ook met m’n handen

Waar ik steeds meer behoefte aan kreeg afgelopen half jaar was weer creatief zijn met m’n handen. Ik wil graag een cursus edelsmeden volgen. Heb in m’n jonge jaren sieraden gemaakt.

Inmiddels ben ik weer begonnen met ringen en hangers creëren. Klanten reageerde op m’n hangers. En toen dacht ik… waarom ontwerp ik ze ook niet voor klanten en geïnteresseerden? 

De eerste hangers zijn verkocht! Aan vrouwen die werk maken van hun (online) presentatie waarbij ze in beeld zijn en hun zichtbaarheid willen vergroten. Super om te zien hoe ze bewust bezig zijn met hoe ze het beste in beeld komen nu we allemaal maar half in beeld zijn bij online meetings.

Op Instagram deel ik mijn nieuwste creaties BLOOM-ART. Geïnspireerd door prachtig bloemen en vormen. Om zelf blij van te worden als je haar draagt, maar ook zeker voor de ander als jij in beeld bent. 😉 Volg je me nog niet op Insta, doe dat dan nu zodat je als eerste op de hoogte bent.

Ben jij er aan toe om werk te maken van je performance omdat je wilt groeien of gegroeid bent? Kom je daar zelf niet uit en kun je wel een boost gebruiken? Ik begeleid je graag verder!

Bel op app me via 06- 13 70 88 67 of e-mail naar info@succestrekjeaan.nl.

Op jouw Next Level! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *