Astrid en Mart Visser

Grip op je garderobe vanuit een heel nieuw perspectief

Vanuit een heel nieuw perspectief kijken naar je uiterlijke presentatie. Dat levert zoveel meer zelfvertrouwen op, want wat kunnen wij vrouwen onzeker zijn en twijfelen over onze uiterlijke presentatie en geschikte outfits.

Maar wat straalt het een ongelooflijke kracht uit als je kiest voor het nieuwe perspectief.
Hoe komt dat nu zul je je afvragen?

Succes trek je aan

Links op de foto Eveline Bruijn van Art of Story, rechts op de foto Jolanda van ‘t Erve van Bizz Assistant

Laat je talenten en kwaliteiten zien in je outfit

Door te kiezen wat bij ze past, versterken ze hun persoonlijkheid. Ze laten hun talenten en kwaliteiten zien in hun outfit. Ze blijven bij hun ‘goede’ kleuren en stijl, waardoor ze er fris, sprankelend en mooi uitzien. Ze kiezen voor vormen, stoffen en soms zelfs prints die bij ze passen en die ook weer hun persoonlijkheid uitdragen.

En zo tillen ze hun uiterlijke presentatie naar de next level. Ze durven uit te dragen wie ze zijn en te gaan staan voor hun bedrijf. Professioneel en met zelfvertrouwen. Laat vandaag zien wat je morgen wilt bereiken.

Jolanda vertelt hoe zij grip kreeg op haar eigen presentatie.

Mart Visser en ik delen dezelfde visie. Dat vrouwen zich veel beter en krachtiger kunnen kleden als ze hun persoonlijkheid meer versterken in hun outfits. Mart ontwerpt, ik adviseer, stijl en modelleer. We versterken de pluspunten van het uiterlijk of het karakter waar vrouwen heel tevreden over zijn. Zo onderscheiden ze zich veel meer met hun persoonlijkheid. Én blijven ze veel dichter bij zichzelf.

 

Wees uniek

Diversiteit is het thema voor het komende half jaar. Je mag je nog veel meer uniek en uitgesproken presenteren. In een stijl helemaal passend bij wie jij bent als persoon, wie je bent als ondernemer en wat je wilt uitdragen met je bedrijf.

Het nieuwe perspectief is:

 

  1. Kijken naar de mode en je afvragen of het geschikt is voor jou. Je neemt de mode niet meer klakkeloos over. Dus ook niet de set van een paspop of verkoopster willen kopiëren. Negen van de tien keer is het niet jouw stijl en is het dus weer een miskoop. Dit nieuwe perspectief bespaart je heel veel geld en overvolle kasten.
  2. Bepalen met welke ondernemerskwaliteiten je naar buiten toe wilt treden. Die kwaliteiten en talenten vertaal je vervolgens in je kleding. Wat ik veel zie is dat vrouwen zich te sociaal kleden. Het beeld wat je uitzendt is gezellig en vaak heel sociaal. In privé prima, in zakelijke setting werkt het tegen je. Probeer maar eens met een zwierige bloemetjesjurk een goede prijs te vragen in onderhandelingen.
  3. Je persoonlijkheid en lichaam nog veel krachtiger vormgeven. Dus kiezen voor specifieke kledingmodellen en een kledingstijl die jou perfect staan. Je raakt niet meer overspoelt door al de nieuwe trends, kleuren en stijlen. Je hebt focus, je scant merken en weet wat bij je past. Dit nieuwe perspectief bespaart je heel veel tijd!
  4. De regie hebben over je eigen presentatie. Goed bedoelde adviezen van familie, vrienden en verkoopsters naast je neer leggen. Omdat je weet waar je naar toe werkt met je bedrijf en weet wat je zoekt, kun je veel stelliger de juiste keuzes maken. Dit zorgt ervoor dat je daadwerkelijk op jouw manier doorgroeit naar jouw next level.
  5. Ervoor zorgen dat je de inhoud goed verpakt. Ik hoor regelmatig vrouwelijke ondernemers zeggen; het gaat toch om de inhoud. Natuurlijk gaat het over de inhoud, dat je de expert bent in jouw vakgebied. Maar als je dat vervolgens niet vertaalt aan de buitenkant sta je wel met 3-0 achter. Ons brein oordeelt namelijk altijd! Of je nu wilt of niet, dat kunnen we niet uitzetten. Het is een oerinstinct. We scannen namelijk in het contact direct of we veilig zijn. Als dat niet zo voelt, omdat er disbalans is in de uitstraling, gaan we vluchten of vechten. Terwijl we juist zo graag onze klanten helpen. Doe er je voordeel mee en maak meer werk van je uiterlijke presentatie in de zakelijke context. In privé ga je gewoon lekker je gang 😉

Wordt het voor jou hoog tijd voor het nieuwe perspectief in uiterlijke presentatie? Wil je veel meer grip en regie over je eigen presentatie en dat van je bedrijf?  En wil je dit met professionele begeleiding zodat je het nu ook echt gaat doen?

Bel of mail me op info@succestrekjeaan.nl of 06-13708867. Er zijn verschillende mogelijkheden om met me te werken. Ik nodig je eerst graag uit voor een inspiratiegesprek. Kijken we samen wat bij jou past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *