Gloednieuw LUNCHWEBINAR ‘HELP ik ben online IN BEELD!

Zichtbaar en in beeld zijn en blijven dat is de uitdaging en uitnodiging anno 2020 voor veel vrouwelijke ondernemers en professionals. En dat is ook precies de worsteling van vele. Zichtbaarheid, impact maken, regie nemen en verder groeien op een manier die bij je past.

De wereld staat op z’n kop. Live meetings, netwerken, vergaderen, groepstrainingen verzorgen… het is nog steeds niet mogelijk. Meebewegen en het beste ervan maken, dat is wat we te doen hebben.

  

Online

Zelf was ik nooit zo gecharmeerd van online. Tot en met 2018 gaf ik wel regelmatig webinars, ik had er een beetje een haat- liefde verhouding mee. In een van de laatste webinars liet de techniek me zo in de steek dat ik na een half uur al m’n deelnemers kwijt was. Wat baalde ik!

Nu ben ik maar wat blij dat de techniek er is. M’n livecoaching kon ‘gewoon’ online doorgaan dit jaar. Wat ben ik daar dankbaar voor! De online meeting House of Mart met Mart Visser vorige week waar jij misschien wel bij was, was geweldig. Ook al haperde de techniek even en werd ik er voor een paar minuten uitgegooid 😉 Mart ging door en ving het op. Ik heb geleerd dat ik mag vertrouwen op het grotere geheel en dat het ook zonder mij dan doorgaat. Die controle kan ik wat laten vieren. Dat voelt bevrijdend.

  

Gezien

De afgelopen maanden heb ik veel ‘gezien’ in online meetings waarbij het de bedoeling was dat je ook in beeld kwam. Ik zag veel ‘wegduikgedrag’, camera’s niet aan stonden of in het donker zittende ondernemers en professionals waardoor er alleen een silhouet zichtbaar was. Hoe zichtbaar durf je te zijn?

  

Gloednieuw webinar

Dat bracht mij op het idee om een gloednieuw webinar te gaan organiseren. ‘HELP ik ben online IN BEELD! Op 17 november a.s. van 12.30 – 13.30 uur. Een lunchwebinar! 2 vliegen in 1 klap mocht de lunch er weleens bij inschieten. 😉

Speciaal voor jou als de twijfel regelmatig toeslaat als je online in beeld komt? En je vol zelfvertrouwen je zichtbaarheid en impact wilt vergroten.

Reken dan nu af met die continue onzekerheid en stress over Wat trek ik aan (online) en DOE MEE. Meld je direct even hier aan!

Zodat je (weer) werk maakt van je professionelere outfits. En je als professional de camera gewoon aanhoudt 😉 en jij je impact en zichtbaarheid vergroot, de regie neemt en je leiderschap laat zien. Succes trek je aan! 

Op jouw zichtbaarheid!

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *