Gaan shinen in 2020 of alles bij het oude laten?

Jolanda ging in 2019 een persoonlijk traject aan en plukt daar nu de vruchten van. 

  

Regie

Onlangs sprak ik haar en ze voelt zich zo ontzettend goed in haar vel zitten.  Het resultaat was ongekend groot voor haar. Collega-ondernemers vragen aan haar wat er, in positieve zin, met haar is gebeurd. Als klap op de vuurpijl kreeg ze eind 2019 een potentiele high-end klant op haar pad die inmiddels klant is geworden. Haar ideale klant. Doordat ze zelf de regie nam over haar bedrijf. Op haar voorwaarden alleen nog maar onderneemt. Haar potentieel volledig aanspreekt en dat geeft haar zo ontzettend veel voldoening. 

  

In the Lead

Omdat 2020 nog zo heerlijk vers is en alles eigenlijk nog mogelijk deel ik graag iets nieuws met je dat in januari van start gaat. Namelijk het exclusieve persoonlijke coachingstrajecten In The Lead van een half jaar. En alleen in januari heb ik een hele GAVE BONUS voor jou!  

Waarom nog wachten als je voelt dat er veel meer in je zit, wat er nog steeds niet uitkomt.   

Misschien is het iets voor jou?  

  

NIEUW in 2020  

Het individuele coachingstraject is speciaal voor jou als:  

  • Je bedrijf/baan al lekker loopt. Je bent die ervaren ondernemer of professional en je verlangt naar meer vrijetijd en relaxmomenten voor alles wat JIJ belangrijk vindt in het leven. Je bent helemaal klaar met alle ballen in de lucht houden of jezelf op de laatste plek zetten. Je baalt ervan dat je veel te weinig tijd hebt voor je gezin/familie en vriendschappen. Of je blijft rondtollen in je hoofd over ‘wat zal of wil ik nou toch’ (persoonlijke ontwikkeling). 
  • Je veel impact bereikt waardoor je steeds zichtbaarder wordt en je wel wat meer zelfvertrouwen kunt gebruiken. Daarbij vragen je veranderende lichaam en je outfits een update & upgrade (image). 
  • Je meer voldoening wilt in je leven, uit je werk/bedrijf halen, regie nemen vind je lastig en/of zou je meer willen verdienen in minder tijd (business). 

Als je jezelf hierin (deels) herkent dat nodig ik je van harte uit voor een kop koffie. 

  

Barista-koffie uurtje

Sinds gisteren ben ik  gestart met het Barista-koffie uurtje en wat leverde dat mooie gesprekken op! 

Op dinsdag 14 januari is er nog een mogelijkheid voor jou. Er zijn nog enkele tijden beschikbaar. Om elkaar beter te leren kennen. We sparren samen over je verlangens en of coaching iets voor jou is. We bekijken waar jouw vraagstukken liggen en of ik je verder kan helpen.  

Jouw investering is 52,21 euro excl. btw. ( 52 jaar bezielde levenservaring met daarbij 21 jaar ondernemerservaring ;-)) 

Meld je hier aan  en kies je favoriete tijdstip. Dan zien en spreken we elkaar snel. 

Als er een wederzijdse klik is en je voelt aan alles dat 2020 jouw jaar is voor persoonlijke groei en next level in business of carrière dan doe ik je een mooi voorstel. 

  

Bonus

Met als BONUS… de high-level Experience Retreat in Italië van 3 t/m 7 juni 2020 t.w.v. 2.750 euro excl. btw en exclusief vlucht. 

Een uniek retreat in het prachtige Noord-Italië. Misschien wel met jou! 

Een 5-daagse retreat voor Persoonlijke Ontwikkeling, Image & Business.  

Met maximaal 8 prachtige, krachtige vrouwen.  

Waarom? Omdat ik van 9+ ervaringen hou en jou in de watten leggen! En daar neem ik je graag in mee. Life-changing omdat ik je ga helpen krachtige keuzes te maken. Op een prachtige authentieke plaats in een land waar gevoel voor samen zijn, ontspanning, mode & puur eten en drinken belangrijk zijn. Even ver weg van de dagelijkse gang van zaken. Terug naar je gevoel om zo weer kernkeuzes te kunnen maken. 

Het zal een bekroning worden op je persoonlijke ontwikkelingsstappen die je hebt gezet. 

Spreekt de retreat je aan maar is het coachingstraject op dit moment niet noodzakelijk dan kun je eveneens met me in gesprek hierover. Je kunt de retreat ook los boeken. Maar eerst in gesprek om elkaar beter te leren kennen en te kijken of we samen een klik hebben. 

Meld je hier aan en kies je favoriete tijdstip. Dan zien en spreken we elkaar snel. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *