Ga je met me mee?

Vandaag is het bevrijdingsdag. Een dag die voor mij staat voor vrijheid in de ruimste zin van het woord. Vrijheid om te laten zien wie je bent, om te zeggen wat je vindt en om te doen wat jij wilt. Dat alles op een manier die past bij jou. Uniek en authentiek zodat je je onderscheidt en daardoor impact en invloed hebt en het verschil maakt voor jezelf en voor de ander.

  

Uitdaging

Laten zien wie je bent en ook nog eens vertellen waar jij voor staat is een van de grootste uitdagingen voor veel vrouwelijke ondernemers en professionals. Een goedlopend bedrijf of een fantastische baan die jezelf vormgeeft valt of staat met jouw personal branding. Hoe presenteer je dat, wat vertel je en hoe positioneer je je dan.

  

Impactversneller

Businessvriendin Eva Brouwer, je weet wel, die powerlady die mijn boeklancering presenteerde op 11-11 vorig jaar organiseert op 31 mei haar event De Impactversneller.

Omdat onze expertises in het verlengde van elkaar liggen als het gaat om jezelf presenteren en profileren, ben ik als gast uitgenodigd om erbij te zijn. Eva zal mij die dag ook interviewen.

En jij kunt daar ook bij zijn!

Uitnodiging

Zou je het leuk vinden om als VIP-gast met mij mee te gaan? En samen front row te zitten? Eva gaat je helpen met je eigen verhaal. Hoe kun je je boodschap nog veel beter overbrengen zodat anderen direct begrijpen wat je doet met je bedrijf? En hoe je het boeiend houdt waardoor de ander blijft luisteren. Ik ondersteun je die dag exclusief vanaf de eerste rij. Hoe VIP wil je het hebben haha.

Als je met me meegaat, heeft Eva nog iets geweldigs, speciaal voor jou, namelijk haar e-book Pak de Regie. Een uniek mini stappenplan waarmee je ontdekt hoe je ruimte en regie pakt in een gesprek. Van mij krijg je mijn boek, De Stijlbijbel. Mocht je die al hebben dan kun je het boek cadeau doen aan iemand anders die het boek goed kan gebruiken.

Vorige week namen we samen een video op waarin we je vertellen wat je kunt verwachten de 31ste. Eva kennende wordt het een vrolijke en hilarische dag. En we sluiten af met een feestelijke borrel met een dikke vette knipoog en met muziek. Weet dat Eva de flamingo onder de presentatietrainers is.

  

E-mail me direct even als je mee wilt, dan neem ik verder contact met je op. De investering die jij doet is een ticket bij Eva afnemen voor 247 euro excl. btw (earlybird prijs). Je ontvangt van mij een kortingscode (want de ticketprijs is veel hoger) waarmee jij je voordeel kunt doen.

PS Mocht je nog overwegen om bij mij in de 1:1 coaching te willen? In mei heb ik nog 1 plek vrij om individueel te starten. Klik hier voor een vrijblijvend barista koffie-uurtje.

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *