Transformatie

Even zat ik weer op die berg in Italië

Precies een jaar geleden zat ik op een berg in het prachtige Piëmont in Noord-Italië. Ik organiseerde daar voor zes vrouwen een business-retreat. Het werd magisch. Want alles viel samen en ‘klopte’ zoals ik het allerliefste werk met klanten. Transformerend, op energetisch niveau, speels en licht, de onderstroom pakkend, afstemmend en intuïtief begeleidend.

  

Powerboost

Eerst zorgen voor vertraging en tot rust komen wat al deze vrouwen, die altijd op AAN staan, nodig hebben. Om vervolgens geweldige inzichten te krijgen en te ontdekken wat nu echt belangrijk voor ze is. En keuzes maken in hoe nu verder. Het zorgt voor een enorme powerboost.

Een van de deelnemers zei later. ‘Astrid jij doet ogenschijnlijk kleine dingen die een heel groot effect bereiken bij iedereen. Heel bijzonder! Dat vraagt om een bepaald niveau van zelfontwikkeling. En dat heb jij! Het knapst daarbij vind ik jouw ‘ZIJN’ hierin. Dat je je eigen emoties draagt, die van de ander en die van de groep zonder jezelf te verliezen!

Ik was er stil van.

  

Transformatie

Om je volgende stap te kunnen zetten is er vaak een transformatie in jezelf nodig en die faciliteer ik met liefde. Dat is de groeifase in je persoonlijke ontwikkeling die nodig is. Om daarna de vorm te vinden in je persoonlijke branding voor een ijzersterke merkidentiteit. Met daarbij outfits waarin je je fijn voelt en die bij jou en je bedrijfsgroei passen.

Die momenten waarop je als vrouw kiest voor jezelf en je jezelf de tijd en ruimte gunt om te vertragen en te voelen hoe het nu echt met je is, zijn zo essentieel en krachtig. Dat gun ik iedere vrouwelijke professional.

  

Vervolgstappen

Vorige week aan die lange Italiaanse tafel tijdens de sunny summer netwerkeditie had ik even een flash back en zat ik weer op die berg in Italië. Nu met deze geweldige powervrouwen. Vrouwen die zichzelf de tijd en ruimte geven om stil te staan, te voelen en ervaren en te genieten! Om vervolgens weer vervolgstappen te zetten.

 

 

 

Barista koffie-uurtje

Sta jij op zo’n punt dat er echt wat moet gebeuren omdat je altijd op standje ‘AAN’ staat, uitkijkt naar je vakantie want je bent ‘gewoon’ moe en wordt het hoog tijd om structureel te veranderen maar je weet niet hoe, wat, waar?

Plan hier een (online) barista koffie-uurtje. Het is gewoon gratis. Dus niets te verliezen.

De zomertijd is een heerlijke periode om hiervoor samen de tijd te nemen. We bekijken wat je nodig hebt en ik nodig je uit om die hogere versie van jezelf te worden en te laten zien. Het uurtje levert je vooral heel veel inzichten op en wellicht wel een lifechanging traject.

Vanaf juli heb ik weer twee plaatsen vrij voor het individuele coachingstraject  In the Lead. ‘Voel’ even goed want jij als trouwe volger ‘weet’ wanneer het jouw moment is om in te stappen😉. Je bent ontzettend welkom.

Op jouw stijlvolle groei in business,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *